Met nieuws van o.a.
partners

Becel voegt nieuw product toe aan het assortiment

Becel-Pure

Deze maand voegt Becel een nieuw product toe aan het assortiment; Becel Pure. Puur omdat het gaat om simpele ingrediënten van natuurlijke oorsprong, 100% plantaardig, vrij van toevoegingen en kunstmatige smaakstoffen. Daarnaast is Becel Pure geheel vrij van palmolie, lactose en conserveermiddelen. Becel Pure is goed smeerbaar door de unieke mix van koolzaad-, zonnebloem-, shea-, lijnzaad- en kokosolie en bevat van nature Omega 3 en 6. Dit draagt bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed en maakt Becel goed voor het hart.

De opmars van plantaardig eten
De basis van Becel bestaat uit een mix van oliën die onder andere worden verkregen uit de zaden van zonnebloemen, koolzaadbloemen en lijnzaadbloemen en past daardoor goed in een (volledig) plantaardig voedingspatroon. Daarnaast sluit het feilloos aan bij de groeiende vraag naar plantaardige voeding en de trend van veganistisch eten. Meer plantaardig en minder dierlijk is niet alleen beter voor het milieu en het dierenwelzijn, maar ook goed voor de gezondheid. En natuurlijk als belangrijkste voorwaarde; Becel Pure is heerlijk vol van smaak en dus puur genieten!

Volgens schattingen is het aantal veganisten in tien jaar tijd verzesvoudigd, wat neerkomt op een geschat totaal van meer dan 100.000 plantaardige eters. Naast de toenemende belangstelling voor plantaardige producten, groeit ook de vraag naar producten vrij van palmolie. Becel Pure biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een product dat niet alleen 100% plantaardig is, maar ook palmolievrij, zonder in te hoeven leveren op smaak.

Becel Pure is vanaf nu te vinden in het koelvak van Albert Heijn supermarkten en de adviesprijs is  € 2,29.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?