Met nieuws van o.a.
partners

Heel veel Pasen met verrassende HEMA paaseitjes

paaseitjes hema

De overheerlijke goed gevulde chocolade paaseitjes van HEMA zijn er weer. Naast de klassieke smaken en favorieten van voorgaande jaren, voegt HEMA drie nieuwe smaken toe. Chai crisp, kokos crisp en citroen meringue zorgen dit jaar voor heel veel Pasen bij HEMA, de grootste paasei-winkel van Nederland.

Knapperige nieuwe smaken                                                                                                             
De favoriete smaken discodip knetter, karamel zeezout, pindakaas, en praliné zijn als vanouds te vinden bij HEMA. Dit jaar worden ze vergezeld door de nieuwe smaken chai crisp, kokos crisp en citroen meringue. De chai crisp is goed gevuld met een romige crème van chai en verrassende crisps voor een extra bite. De kokos crisp is een massief chocolade eitje met kokosvlokken – geen onbekende smaak voor de échte HEMA fan. De meest verrassende smaak die HEMA introduceert is het citroen meringue paaseitje, gevuld met smeuïge meringue en een fris vleugje citroen.

Schep en mix                                                                                                                                                             
Al deze smaken maken de keuze tussen de paaseitjes erg moeilijk. Ook daar heeft HEMA iets op bedacht: de “schep & mix”. Hierbij kun je in de winkel zelf jouw ideale mix samenstellen door al je favoriete paaseitjes in één verpakking te combineren. Wil je alle smaken proberen, kies dan voor de kant-en-klare HEMA selectiebox met haar 20 “paasfavor-eitjes”. Zo wordt het proeven nóg leuker!

Dit jaar hebben de paaseieren een nieuwe verpakking zonder plastic toef, uiteraard met een typisch HEMA ontwerp. De paaseieren, zijn naast het uitgebreide paasassortiment, verkrijgbaar vanaf €2,00 in HEMA winkels die helemaal in het teken van Pasen staan én via www.hema.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?