Met nieuws van o.a.
partners

EcoStoof lanceert Floral Collectie voor duurzaam koken met stijl

Ecostoof Floral

De nieuwe Floral-print van EcoStoof luidt niet alleen de komst van de lente in, maar nodigt mensen uit om te genieten van eenvoudig en bewust koken. Met het duurzame assortiment inspireert het Nederlandse merk thuiskoks om te genieten van een stressvrije kookervaring. Ook neem je de EcoStoof gemakkelijk mee tijdens een buitenactiviteit, zodat je overal kunt genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd.

Met zijn draagbaarheid en efficiëntie is deze stroomloze versie van de slowcooker een fijne reisgenoot voor culinaire avonturen onderweg. Daarnaast kun je niet alleen genieten van een voedzame maaltijd, maar draag je ook nog eens bij aan een duurzamere manier van koken.

Werking van de EcoStoof
Geïnspireerd door traditionele kookmethoden, biedt EcoStoof een duurzame en efficiënte manier van stoven zonder elektriciteit. Het principe is eenvoudig: plaats de ingrediënten in een pan, breng kort aan de kook en plaats de pan vervolgens in de EcoStoof. Door zijn isolerende eigenschappen behoudt de EcoStoof de warmte, waardoor gerechten langzaam en gelijkmatig kunnen garen. Dit resulteert in heerlijke smaken met behoud van voedingsstoffen. Een stressvrije kookervaring!

Perzik, please!
Met de Floral limited-edition productlijn introduceert het merk producten in zachte pasteltinten, geïnspireerd op de Pantone-kleur van het jaar “Peach Fuzz”, die nostalgie en mindfulness weerspiegelt. De EcoStoof Floral is versierd met een prachtig aquarel bloemenpatroon in tinten perzik, oranje en blauw, waardoor een frisse en levendige uitstraling ontstaat die perfect past bij de lente- en zomermaanden. De collectie combineert stijl met functionaliteit en is een aanwinst voor elke keuken en gedekte tafel. Naast de EcoStoof zijn er bijpassende keuken- en tafelaccessoires verkrijgbaar, zoals een tafelloper en pannenlap die ook als onderzetter fungeert. Ook is er een cadeaupakket waarbij je naast een EcoStoof, pannenlap en tafelloper een zakje heerlijke risottokruiden ontvangt en een QR-code om een E-book te downloaden. Zo kun je zelf heerlijk kokkerellen of er iemand mee verrassen. Alle producten zijn handgemaakt van 100% hoogwaardig linnen (OEKO-TEX & EUROPEAN FLAX) in Litouwen met aandacht voor detail en duurzaamheid.

EcoStoof op reis
De EcoStoof is jouw ideale reismaatje voor elke trip, of je nu gepland op reis gaat of spontaan eropuit trekt. Met zijn compacte formaat en gebruiksgemak neem jij de EcoStoof overal met je mee. Van snelle maaltijden tot ontspannen genieten, hij staat altijd voor je klaar. Zet je pan op het vuur en laat de ingrediënten sudderen terwijl jij van je vrije tijd geniet. Bij terugkomst wacht er een heerlijke maaltijd op je. Ontspan aan het zwembad, voor de tent of tijdens een picknick; de stoof staat garant voor een heerlijke maaltijd waar je ook bent. Zelfs tijdens actieve avonturen zoals een boot- of fietstocht doet de EcoStoof het werk. Daarnaast is de stoof perfect voor het warm houden van voedsel, zodat ook laatkomers kunnen aanschuiven voor een warme en smakelijke maaltijd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?