Met nieuws van o.a.
partners

Druivelaere nieuwste aanwinst van De Appelaere

druivelaere

Druivelaere is de nieuwste aanwinst in De Appelaere-familie. Het is de vierde smaakvariant op rij voor het Zeeuwse familiebedrijf in pure fruitsappen, na Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere. Druivelaere is honderd procent puur druivensap, zonder toevoegingen. Het sap is van hoge kwaliteit en draagt bij aan een goede gezondheid. Druivelaere is rijk aan antioxidanten. Het sap wordt duurzaam geproduceerd en verpakt in glazen flessen.

Gezondheid belangrijker dan ooit
Janine Tazelaar van De Appelaere benadrukt de veelzijdigheid van Druivelaere: “Ons familiebedrijf is er trots op. We zetten een uniek kwaliteitsproduct in de markt, en dat in een tijd waarin gezondheid belangrijker is dan ooit. Het sap wordt met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Het zal bij jong en oud in de smaak vallen. De mogelijkheden zijn eindeloos: als
tussendoortje of aperitief, maar ook als perfecte alcoholvrije keuze voor bij de borrel en het diner.”

Over De Appelaere
De Appelaere is een familiebedrijf dat sinds 1995 natuurlijke fruitsappen van de allerbeste kwaliteit en naar origineel recept op de markt brengt. De sappen worden verkocht in de horeca, bij speciaalzaken en in supermarkten. De Appelaere is gevestigd in het ZeeuwsVlaamse Waterlandkerkje.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?