Met nieuws van o.a.
partners

Bruisend water in een handomdraai met HEMA ♥ SodaStream

HEMA en SodaStream slaan de handen ineen om het dagelijks leven een stukje duurzamer te maken. Met het HEMA SodaStream toestel zet je in een handomdraai kraanwater om in bruisend water. Water dat je daarna gemakkelijk kunt bewaren in de herbruikbare HEMA SodaStream-fles met unieke print. Op deze manier stimuleren HEMA en SodaStream het maken van bewuste keuzes en gaan ze gezamenlijk het eenmalig gebruik van plastic flessen tegen. Duurzaam, handig én leuk.

Duurzaam en bewust besparen
Jaarlijks belanden miljoenen plastic flessen in het milieu. Door dagelijks een herbruikbare fles te gebruiken, kan een gemiddeld huishouden al snel duizenden flesjes besparen. Daarnaast is het gebruik van het HEMA ♥ SodaStream toestel ook goed voor de portemonnee van gebruikers, bruisend kraanwater is immers net zo gezond en lekker voor een fractie van de prijs van bruisend mineraalwater.

Flessen met uniek design
De SodaStream wordt geleverd met een herbruikbare fles met een unieke HEMA-print die je overal mee naartoe neemt. De fles is verkrijgbaar in verschillende maten – 1 liter en 0.5 liter, HEMA-kleuren en prints. De flessen zijn gemaakt van co-polyester waardoor ze ook geschikt zijn voor de vaatwasser.

De flessen en het SodaStream apparaat zijn online via hema.nl en in vrijwel alle filialen van HEMA verkrijgbaar. Ook is het in een groot aantal vestigingen van het warenhuis mogelijk om lege koolzuurcilinders om te ruilen voor volle exemplaren. De lege exemplaren worden door SodaStream schoongemaakt en opnieuw gevuld. De klant betaalt dan alleen voor het gas. Een volle cilinder bevat voldoende gas voor ongeveer 60 liter bruisend kraanwater.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?