Met nieuws van o.a.
partners

D-Link komt met nieuwe generatie ultrasnelle smart Wi-Fi 6 mesh-systemen met AI

D-link

D-Link introduceert de EAGLE PRO AI AX3200 mesh-systemen. Door de combinatie van AI met toekomstbestendige Wi-Fi 6-technologie leveren de nieuwe mesh-systemen hogere snelheden, grotere capaciteit en minder netwerkcongestie voor het uitbreiden van wifi. 

De EAGLE PRO AI AX3200 mesh-systemen zijn ontworpen voor moderne smarthomes met veel apparaten. Ze bieden gecombineerde dual-band draadloze snelheden tot 3,2 Gbps met de nieuwste Wi-Fi 6-technologie, waaronder 1024 QAM, MU-MIMO en OFDMA. De mesh-systemen hebben een ingebouwde AI Wi-Fi Optimizer die continu verbinding maakt met het beste wifi-kanaal en de AI Traffic Optimizer geeft prioriteit aan het meest kritieke internetgebruik. Hierdoor verlopen 4K-streaming, gaming en videogesprekken naadloos en zonder onderbreking.

De EAGLE PRO AI AX3200 mesh-systemen zijn verkrijgbaar in 2-pack (M32-2) en 3-pack (M32-3), en bieden bereik voor oppervlaktes tot respectievelijk 510 en 740 vierkante meter. De EAGLE PRO AI AX3200 mesh Systems-nodes kunnen samenwerken en flexibel worden uitgebreid voor optimaal netwerkverkeer. En ze zijn compatibel met andere EAGLE PRO AI-mesh-apparaten van D-Link voor uitbreiding van de wifi-dekking. Door deze apparaten te combineren, kan wifi worden uitgebreid en geschaald naar elk formaat huis, voor wifi-dekking zonder dode zones.

Voor een snellere en betrouwbaardere verbinding met smart-tv’s, gameconsoles en andere smarthome-apparaten, worden de EAGLE PRO AI AX3200 mesh-systemen ook geleverd met twee ingebouwde Gigabit Ethernet LAN-poorten en één Gigabit WAN-poort. Om de online veiligheid te garanderen, voldoen de nieuwe mesh-systemen bovendien aan de nieuwste beveiligingsnormen, waaronder WPA3 en IEC 62443-4-1.

De nieuwe mesh-systemen kunnen eenvoudig worden beheerd via de EAGLE PRO AI-app, die ook beoordelingen, aanbevelingen en rapporten van het netwerk biedt. Bovendien is de app volledig compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor gebruikers hun netwerk handig kunnen beheren via spraakbesturing.

Beschikbaarheid en prijzen
De M32-2 is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van 268 euro en de M32-3 is vanaf half november verkrijgbaar voor 389 euro

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?