Met nieuws van o.a.
partners

ASUS kondigt zijn allereerste Chromebook Plus aan: de CX34

ASUS Chromebook Plus CX34

ASUS heeft zijn allereerste Chromebook Plus aangekondigd: de CX34. Het is een lichte, compacte en betaalbare all-rounder van 14-inch die samen met Google is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar productiviteit en creativiteit on-the-go. Chromebook Plus-laptops bieden (maximaal) een dubbele hoeveelheid snelheid, geheugen en opslag[ii] in vergelijking met traditionele Chromebooks. Naast de lancering van de Chromebook Plus CX34 wordt er halverwege november een ASUS Chromebook Plus Enterprise CX34 uitgebracht met ChromeOs en de mogelijkheid voor bedrijven om de apparatuur te managen. Deze variant wordt op aanvraag verkocht via het salesteam van ASUS Benelux.

De ASUS Chromebook Plus CX34 is stijlvol en duurzaam ontworpen en heeft een gewicht van slechts 1,44 kg. Desondanks zit de laptop boordevol functies die gebruikers helpen om meer te bereiken, waaronder door AI-aangedreven tools en apps en een Intel® Core™ i7-processor, evenals een 180° -scharnier om de laptop plat neer te leggen, een 5,7-inch touchpad, snelle, stabiele WiFi 6 en een batterijduur tot 10 uur. Rock Grey is de kleurstelling die in de Benelux zal worden verkocht.

Adviesprijs en beschikbaarheid
De ASUS Chromebook Plus CX34 wordt in december verwacht in de Benelux. De laptop heeft een adviesprijs van 599 euro en zal verkrijgbaar zijn via Amazon.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?