Met nieuws van o.a.
partners

Vereeuwig je gezin met de familieportretten van Studio Urf&Ogel

Studio UrfenOgel

Het maken van een familieportret is vaak een hele uitdaging. Je staat erop met dichte ogen, een verwaaid kapsel of een norse blik. Dat is vanaf nu verleden tijd. Want op de familieportretten van Studio Urf&Ogel komt iedereen goed uit de verf.

De familieportretten blijken een schot in de roos. De gepersonaliseerde portretten hangen al bij vele huishoudens aan de muur. Reden om de collectie uit te breiden, zodat je portret nóg leuker en realistischer wordt.

Maak een familieportret
Het familieportret van Studio Urf&Ogel is een eyecatcher in de woonkamer of als naambordje bij de voordeur. Cindy biedt de mogelijkheid zélf jouw familie samen te stellen. Voor elk familielid kies je de haarkleur, kleur ogen, kapsel en kleding en geef je de leeftijd door. Wil je je huisdier ook op het familieportret? Dat is geen enkel probleem. De portretten zijn verkrijgbaar als poster op papier, tegel, poster op hout, naambord, mok, button en geboortekaartje. Een gavere manier om je familie, vriendengroep, collega’s of studentenhuis te laten vereeuwigen is er niet!

Nieuwe collectie
Omdat de portretten populair zijn, heeft Cindy het assortiment uitgebreid. Zo zijn er nieuwe poppetjes en illustraties en kun je individuele portretten laten maken. Naast de vierkante en rechthoekige variant, kun je een portret in de vorm van een cirkel maken. Maak een geboortegel, bruidspaar of een cirkel met daarin de jarige job. Stel een gepersonaliseerd portret samen voor je moeder, vriendin of collega met de icoontjes of quotes die goed bij ze passen. Voeg bijvoorbeeld een glas wijn toe, een kaartspel of een cupcake. Ook heeft Cindy icoontjes toegevoegd voor sterrenkindjes, zodat je een persoonlijk en waardevol aandenken hebt in een verdrietige tijd.

Hoera! Een kaartje!
Ook voor trouwkaarten en geboortekaartjes ben je bij Studio Urf&Ogel aan het juiste adres. Laat een familieportret maken om op originele wijze te melden dat jullie gaan trouwen of gezinsuitbreiding hebben! Naast familieportretten zijn er kaartjes in de thema’s klederdracht, dieren en circus. Hoera! Dat wordt een feestje in de brievenbus!

Grafische lijnen en heldere kleuren
De illustraties van Studio Urf&Ogel zijn uniek en vallen op door de eenvoudige, vrolijke designs met grafische lijnen en heldere kleuren. Cindy heeft een gezellige familie van karakters ontworpen: een beer, konijn, panda, pinguïn, zwaan, agent, piraat en prinses. Zij spelen allemaal de hoofdrol in de uitgebreide en veelzijdige collectie ansichtkaarten, posters, stickers en uitnodigingen voor kinderfeestjes.

Over Studio Urf&Ogel
Grafisch ontwerper en illustrator Cindy Terpsma-de Schepper is het creatieve brein achter Studio Urf&Ogel. Met haar toegankelijke en kleurrijke ontwerpen weet zij keer op keer te verrassen. Tip: op de website vind je leuke gratis printables die je kunt downloaden. Bekijk de hele collectie op www.studiourfenogel.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?