Met nieuws van o.a.
partners

Zeemeermantel biedt een multifunctionele omkleedponcho voor zwemmers

zeemeermantel

Baantjes trekken in het zwembad of een plons in de zee. Voor waterliefhebbers klinkt dat als muziek in de oren. Maar het gedoe met omkleden en drogen kan het plezier verstoren als er geen kleedruimte in de buurt is. Gelukkig is dat met de duurzame Zeemeermantel verleden tijd. Deze poncho vervult de functie van omkleedhokje, handdoek én badjas in één handig kledingstuk. Het is dé 3-in-1 oplossing om je af te drogen en om te kleden voor of na je zwemsessie.

Met de zeemeermantel wordt omkleden na het zwemmen een fluitje van een cent. Een musthave voor buitenzwemmers en ideaal voor gebruik tijdens de zwemles, een dagje strand of op de camping.

Multifunctioneel design
Zeemeermantel is bedacht door Annelies den Besten en ontstaan vanuit haar zoektocht naar een verbetering van de traditionele zwemponcho. Als fervent openwaterzwemster neemt ze regelmatig een duik in het water. Na een vakantie waarbij ze in de meren van het Lake District had gezwommen en zich overal had moeten omkleden, ontstond het idee om een omkleedponcho te ontwerpen. De zeemeermantel is breder dan de meeste andere zwemponcho’s en onderscheidt zich door het elegante design met lange mouwen, een capuchon voor extra warmte, een rechte halsopening voor gemakkelijk aankleden en royale zakken aan de zijkant. Na het zwemmen trek je de poncho aan zodat het werkt als handdoek. De capuchon is handig om je haren droog te maken en de mantel beschermt je tegen een frisse wind.

Ideale reisgenoot
Zeemeermantel is een ideale reisgenoot voor uitstapjes naar een meertje, het zwembad of de sauna. Het neemt niet veel ruimte in beslag in je koffer of tas, waardoor je altijd en overal kunt genieten van comfort en gemak. Denk aan een dagje strand zonder gedoe. Verwissel je normale kleding voor een zwemoutfit en gebruik de poncho daarna als handdoek. Als je zin hebt in een ijsje schiet je de zeemeermantel aan voor een wandeling naar de strandtent of wanneer het frisser wordt en je je nog niet wilt aankleden. Op de camping is het een uitkomst na een douche. Geen gehannes meer in de krappe, natte ruimte, maar comfortabel terug naar je tent, caravan of camper. Ook voor kleine waterratjes biedt de poncho voordelen. Denk aan zwemlessen waarbij kinderen snel en gemakkelijk kunnen omkleden of aan het afdrogen en warmhouden na het zwemmen in de zee.

Een milieubewuste keuze
De duurzame omkleedponcho wordt in Europa gemaakt van duurzame materialen en ontworpen met minimale verspilling van grondstoffen en energie. Daarnaast zijn de transportafstanden kort en is verpakkingsmateriaal geminimaliseerd. Zo draag je niet alleen bij aan je eigen comfort, maar ook aan een duurzamere toekomst. Als extraatje ontvang je bij elke bestelling een gratis handdoek, gemaakt van reststroken stof om de productie duurzamer te maken en afval te minimaliseren. Hier kun je op staan, je voeten mee afdrogen of juist gebruiken voor je haar.

Over Zeemeermantel
De Zeemeermantel is niet zomaar een omkleedponcho; het is een musthave voor zwemliefhebbers die streven naar gemak en stijl. Met zijn veelzijdigheid en duurzaamheid de perfecte keuze voor elke zwemliefhebber, het hele jaar door. De poncho is gemaakt van 100% katoenen wafeldoek met het keurmerk Standard 100 van OEKO-TEX. Wafeldoek voelt comfortabel aan, is huidvriendelijk en droogt goed. Bovendien is het compacter op te rollen dan badstof. De zeemeermantel is er in diverse kleuren en is beschikbaar in een ‘one size fits all’ maat voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen verkrijgbaar voor € 79,- en voor kinderen voor € 29,-. Bekijk de collectie op www.zeemeermantel.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?