Met nieuws van o.a.
partners

De Lund London flessen zijn jouw vrolijke metgezellen voor onderweg

Lund London flessen

Een gezonde levensstijl is goed voor lichaam en geest. De hele dag door voldoende water drinken is daarbij essentieel. Met de Skittle flessen van Lund London is dat geen moeilijke opgave. Ze zijn niet alleen erg mooi, ze houden je drankje ook urenlang koel.

De Skittle flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn dubbelwandig, waardoor de inhoud 24 uur koel of 12 uur warm blijft, zonder dat de buitenkant van de fles warm (of koud) wordt. Als je je drankje echt koel wilt houden, kun je er door de grote opening van de fles zelfs ijsblokjes in doen. 

Lund London combineert functionaliteit met eigentijds design. Het ontwerp is geïnspireerd op de retro bowling kegels. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins om het dagelijks leven een beetje vrolijker te maken. Een leuk extraatje is dat de doppen ook los verkrijgbaar zijn. Zo geef je je fles in een handomdraai een andere look.

De flessen zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook goed voor het milieu, want in tegenstelling tot wegwerpflesjes gaan ze oneindig lang mee. Ze zijn verkrijgbaar met een inhoud van 295 ml, 500 ml of 750 ml, vanaf €32,95. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?