Met nieuws van o.a.
partners

Waan je een echte straatkunstenaar

stoepkrijt-Crayola

Het stoepkrijt van Crayola is vernieuwd. De kleuren zijn nu nog levendiger, intenser en helderder. Het ideale stoepkrijt voor alle straatkunstenaars in wording. Maak het voorjaar nog kleurrijker en ga met de kinderen de straat op om creatief te stoepkrijten. Verschillende sets zijn te koop bij de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops vanaf € 3,99.

Buitenspelen en stoepkrijten wordt nu nog leuker met de vernieuwde stoepkrijt van Crayola. Met een breed kleurenpallet van allemaal unieke kleuren kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitters en neon creaties zijn mogelijk. Ook de vorm van het krijt is uniek. Doordat het krijt hoekvormig is liggen ze lekker in de hand en rollen ze onmogelijk weg. Een foutje gemaakt, of lijkt het getekende grasveld dusdanig echt dat je erin bent gaan rollen? Geen probleem; met water veeg je al het krijt zo van de straat en was je het uit kleding.

Probeer de ideeën uit van de Krijtman, Stoepkrijter des Vaderlands. Word samen met je kind helemaal zen met Zentangles en maak iedere vierkante stoeptegel speciaal. Of maak bijvoorbeeld een kleurenslang of een 3D Kubus. De Krijtman weet zich wel raad met het stoepkrijt van Crayola:

Wil je echt een heel indrukwekkend en sierlijk figuur in je achtertuin? Dan is de Crayola Manadala Art set een goede toevoeging aan de hoeveelheid krijtjes. Met de verschillende sjablonen kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken. Door de zes verschillende sjablonen en diverse sjablonenstanden zijn meer dan 100 mandala’s mogelijk.

Stoepkrijten is nog nooit zo leuk en kleurrijk geweest!

Verkrijgbaar bij: de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?