Met nieuws van o.a.
partners

Heerlijk slapen met Lulla doll

lulla doll

Veel jonge ouders kampen met korte en gebroken nachten na de komst van een kleintje. Immers, baby’s hebben veel behoefte aan geborgenheid en hebben hun ouders het liefst dag en nacht dichtbij. In samenwerking met artsen, verpleegkundigen, ouders en wetenschappers is daarom de Lulla doll ontwikkeld. Deze bijzondere slaapknuffel, die inmiddels al meerdere awards heeft gewonnen, simuleert de aanwezigheid van een ouder, door een levensechte hartslag en ademhaling af te spelen. Lulla doll geeft ze hiermee een veilig en geborgen gevoel waardoor kinderen niet alleen beter, maar ook langer doorslapen. Zo kunnen ouders en kind beiden genieten van een betere nachtrust.

Oorspronkelijk werd de Lulla doll ontwikkeld voor premature baby’s, met als doel het geborgen gevoel van de baarmoeder te simuleren. Echter, na de introductie bleek dat de slaapknuffel niet alleen zeer geschikt is voor baby’s, peuters en kleuters, maar ook voor hoogsensitieve kinderen en kinderen met onderliggende slaapproblemen.

Veilig en geborgen
Onderzoek toont aan dat baby’s ademhaling en hartslag gelijkmatiger zijn wanneer ze de aanwezigheid van hun ouders voelen. Doordat Lulla doll de aanwezigheid van een ouder simuleert, voelen kinderen zich veilig en geborgen. Ook als ze onverwachts toch even wakker worden, want de Lula doll speelt 12 uur lang onafgebroken een opname af die een levensechte ademhaling en hartslag laat horen. Bovendien is de knuffel gemaakt van heerlijk zacht, natuurlijk katoen dat goed geuren absorbeert. Door de knuffel eerst bij je te dragen, neemt ze je geur over voor een extra rustgevend effect.

Wetenschappelijk onderzoek
De Lulla doll is ontwikkeld in IJsland met hulp van artsen, verpleegkundigen, psychologen en ouders, en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat heeft aangetoond dat nabijheid de stabiliteit, welzijn en slaap van een kindje kan verbeteren. De slaapknuffel is veilig te gebruiken vanaf (premature) geboorte en kan in de wasmachine gewassen worden. Lulla doll heeft een unisex uitstraling en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Lilac, Coral en Sky.

Lulla doll is verkrijgbaar via www.kleinegiraf.nl
Adviesprijs: € 59,99

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?