Met nieuws van o.a.
partners

Jaloersmakende alleskunners en maximale fun voor Wizzkids

kiddizoom1

Kids kunnen en weten steeds meer en zijn verdraaid handig online. VTech trakteert ze deze zomer op twee nieuwe gadgets; KidiZoom Smartwatch MAX en KidiZoom Fun. Een horloge en een camera met oneindig veel mogelijkheden.

KidiZoom Smartwatch MAX (5-14 jaar) in twee stoere kleuren (zwart en donkerroze) en met zijn grote scherm dat over twaalf functies beschikt. Twee ingebouwde camera’s, (sportieve) spelletjes, een wekker, muziekspeler, stemvervormer, stappenteller en bewegingssensor in 1. Met dit klokje maken ze zelfs selfies, foto’s en video’s! En koppeling tussen twee KidiZoom Smartwatches is mogelijk om ook op afstand samen te spelen.

Kiddiezoom2

Ook de KidiZoom camera met de naam Fun is een van de twee nieuwe toppers uit de KidiZoom lijn. Alle opties op deze 9-in-1 camera staan in het teken van plezier maken en de resultaten die je ermee bereikt zijn jaloersmakend en grappig tegelijk. Met zoveel slimme techniek (groot kleurenscherm, 2 megapixel camera, 4 x digitale zoom) in handen maken pientere wijsneuzen (3-10 jaar) vanaf nu zelf de mooiste (panorama)foto’s, selfies en video’s. Vijf creatieve apps om foto’s te bewerken en stop-motion-video’s te maken, spelletjes, de stemvervormer en het dubbele kijkvenster bevestigen zijn status. Mét naast de fun factor ook de geruststellende garantie dat het altijd spelen en ontdekken in een veilige omgeving blijft.

Advies verkoopprijs: VTech KidiZoom Smartwatch MAX € 79,99 en KidiZoom Fun € 59,99.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?