Met nieuws van o.a.
partners

VTech – Ongelimiteerd bouwen aan je skills

Vtech-blabla

Het Speelgoed van het Jaar 2018 krijgt dit voorjaar al een vervolg! Bla Bla Blocks, de pratende en zingende bouwblokken van VTech, worden uitgebreid met vier nieuwe sets: Trein, Slimme blokkenset, Dieren blokkenset en Voertuigen blokkenset. Alles is compatible, zodat het verhaal in het koppie van je kind zonder restricties alle kanten op kan.

Hoe zat het alweer, met die Bla Bla Blocks? Voor het eerst reageerden bouwsteentjes op acties van pientere peuters (1,5-5 jaar). Dankzij de slimme techniek in de blokken en het Bla Bla Point, werd spelen met blokken een spel van actie en reactie.
Vtech-blabla2

 

Op die voet gaan de nieuwe sets verder. Klapstuk is de Bla Bla Blocks Trein, na het bouwen kan de reis beginnen en alle blokken mogen mee, zelfs de sets van vorig jaar. Dat is ongelimiteerd speelplezier, hier krijgen de verhalen die kleintjes zelf verzinnen de ruimte. De grap is dat ze onderweg getrakteerd worden op talloze (motorische en cognitieve) behendigheidjes, kennis, weetjes en vrolijkheid. Liedjes, lichtjes en zinnetjes; zelfs in je uppie spelen wordt zo leuk en leerzaam.

Het is de optelsom van al die vaardigheden die Bla Bla Blocks speelgoed van nu en straks en zelfs later maakt. Hier raakt geen kind zomaar op uitgekeken. Welnee, hiermee begint het pas! Bouwen, verbanden leggen, verhalen verzinnen; het is voor VTech de kern van spelen en leren, van pure peuterpret.

Advies verkoopprijs: VTech Bla Bla Blocks Trein € 24,95, Bla Bla Blocks Slimme blokkenset € 18,95, Bla Bla Blocks Voertuigen blokkenset € 13,95 en Bla Bla Block Dieren blokkenset € 13,95.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?