Met nieuws van o.a.
partners

VTech – Frozen II-helden rechtstreeks vanaf het witte doek mee naar huis

Vtech-FrozenII-tablet

Zodra Frozen II dit najaar op het witte doek verschijnt -de première is op 20 november – gaan de avonturen van Anna en Elsa thuis linea recta verder. VTech, een van de licentiehouders van Frozen, komt ter gelegenheid van het bioscoopvervolg meteen met vier nieuwe gadgets: slim speelgoed met een hoofdrol voor de filmhelden. Of eigenlijk beter: voor jouw kind! Voor Frozenfans van 3 tot 7 jaar begint het echte leren hier!

Met de Frozen II Tablet leren Anna, Elsa en Olaf jouw kinderen alles over letters, klanken en woordjes. Compact, stevig en vooral prikkelend, dit is een serieuze tablet die leergierigheid prikkelt. Kleiner van stuk maar minstens zo spannend en veelzijdig is de Frozen II Learning Watch waar alles om cijfers, tellen, vergelijken en tegenstellingen draait. Speels en telkens verrassend vaardigheden opdoen, dát is waar VTech op stuurt, dit keer dus met een Disney-sausje, met emotie.

In die lijn begeeft zich ook Frozen II KidiSecrets, het geheime digitale dagboekje dat zich alleen opent wanneer het de stem van de eigenaar hoort. Anna, Elsa en Olaf zijn partners in secrets voortaan. Dat ze zijn ook in de slaapkamer, waar de helden een plekje op het nachtkastje hebben veroverd, in de gedaante van Frozen II KidiMagic. Dit is een slimme gadget met wel negen functies, variërend van tijdprojectie op het plafond, tot muziek en zelfs geluksmeting. VTech koppelt avontuur en fantasie losjes aan educatie. Een leukere manier om wijzer en behendig te worden bestaat niet. Leren begint met vertrouwen in jezelf, in dit geval met grote dank aan de helden uit Frozen II.

Advies verkoopprijs: VTech Frozen II Tablet € 26,95 , Frozen II Learning Watch € 19,95, Frozen II KidiSecrets € 42,95 en Frozen II KidiMagic € 44,95.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?