Met nieuws van o.a.
partners

Speelgoed van eco-vriendelijke materialen

VTech Play Green

Verantwoord spelen gaat over slim en stimulerend speelgoed, maar ook over eerlijke, eco-vriendelijke materialen waarvan het is gemaakt. VTech sorteert daar al enkele jaren op voort met verpakkingen en producten die steeds duurzamer worden. Na de introductie van de Play Green lijn in 2022, komen we ook dit jaar met nieuwe ecologische producten voor de allerkleinsten. Elk jaar gaat VTech een stapje verder, om zo de impact op het milieu te verkleinen.

Zo is de Rammelpret Sleutelbos voor 45% gemaakt van bio-plastic. Even shaken en er is al actie: meer dan 40 geluidjes en zinnetjes, melodietjes, gezongen liedjes en een knipperende licht-toets. Fijn is ook de bijtring die voor verlichting zorgt als er tandjes doorkomen.

Een torenhoog knuffelgehalte met de Zeevriendjes Schildpad, waarvan de stof en vulling voor 100% gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen. Verreweg het ideale maatje om mee te spelen, te leren en te ontdekken. Dit veelzijdige vriendje verstopt onder zijn schild meer dan 50 geluiden. Inclusief een spiegeltje en mini-schildpad die altijd weer naar moeder terug kruipt.

De Vrolijke Vormenappel is ouderwetse peuterpret in een nieuw jasje en bestaat voor 90% uit gerecycled plastic. Een appeltje waar ze zelf een draai aan geven! Want dan openen zich gaatjes waarin precies de bijgeleverde stukjes fruit passen. Fijne motoriek en tastzin worden spelend gestimuleerd. Zin in fruit krijgen ze vanzelf!

Advies verkoopprijs: VTech Rammelpret Sleutelbos € 16,50, Zeevriendjes Schildpad € 30,00 en Vrolijke Vormenappel € 16,50.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?