Met nieuws van o.a.
partners

Prénatal lanceert het liefste digitale muziekdoosje met jouw stem

prenatal muziekdoosje

Ter ere van de feestperiode lanceert baby- en peuter retailketen Prénatal een online tool waarmee een digitaal én persoonlijk muziekdoosje gemaakt kan worden. Het liefste muziekdoosje is onderdeel van de feestcampagne van Prénatal, die van week 45 t/m 51 te zien is.

Via de online tool prenatalmuziekdoosje.nl kunnen (aanstaande) ouders, familie en vrienden samen een digitaal muziekdoosje opnemen als herinnering en verrassing voor de kleine. Op deze manier heeft het kindje zijn dierbaren altijd dichtbij.

Hoe werkt het? 
Het liedje ‘Twinkel twinkel kleine ster’ kan in een paar eenvoudige stappen opgenomen worden via prenatalmuziekdoosje.nl. Via de tool kunnen er maximaal 5 deelnemers uitgenodigd worden. Nadat alle deelnemers hun inzending afgerond hebben, komt het liedje als animatie tot leven in een “digitale muziekdoos”. Een unieke interactieve pagina die je kunt afspelen door op het scherm aan het (digitale) koordje te trekken. Natuurlijk kan het muziekdoosje vervolgens ook gedeeld worden met vrienden en familie.

Feestelijk assortiment 
Tijdens de feestcampagne zijn daarnaast ook alle items bij de retailer te vinden om de feestdagen nóg mooier te maken. Bij Prénatal vind je het perfecte cadeau voor je baby, je peuter én jezelf. Laat je inspireren door het leukste speelgoed en allerlei verrassende cadeautjes. En omdat je er als kersvers gezin mooi uit wilt zien tijdens de feestdagen, vind je een ruim aanbod super feestelijke (zwangerschap)outfits.

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?