Met nieuws van o.a.
partners

Prénatal lanceert bezorgdienst ‘Prénatal Direct’

prenatal bezorging

Prénatal komt klantbestellingen direct aan huis brengen met hun eigen bezorgdienst ‘Prénatal Direct’. De baby- en peuterretailer kan op deze manier, ongeacht de lange levertijden bij PostNL, garanderen dat de klant zijn nieuwe producten snel in huis heeft. Daarnaast kan Prénatal haar klanten op deze manier, ondanks de winkelsluiting i.v.m. lockdown, toch van persoonlijk advies voorzien.

Binnen 24 uur thuisbezorgd

Prénatal Direct is beschikbaar voor iedereen in Nederland die binnen een straal van 15 kilometer van een van de 20 megastores woont. De producten die beschikbaar zijn voor deze service, zijn te herkennen aan een kenmerk op de webshop. Om gebruik te maken van deze service kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van de winkelketen via 088-3320040 en in het keuzemenu optie 6 kiezen. Hierna worden zij doorverbonden met de dichtstbijzijnde megastore. De medewerker zoekt vervolgens de producten bij elkaar en maakt een afspraak om deze te bezorgen.

De bestellingen worden binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling bezorgd door de winkelmedewerkers van de winkelketen. Betalen kan via de mobiele pin die de medewerker meeneemt bij het bezorgen van de bestelling.

Persoonlijk advies

Via de ‘Prénatal Direct’ service helpen de medewerkers van de retailer daarnaast graag met het geven van persoonlijk advies over het juiste product. Klanten kunnen hier onder andere terecht met vragen over de autostoel die het best bij hun wensen en behoeftes past of over de nieuwste trends op het gebied van babykleding. Hiermee wordt het gat in deskundig advies, wat ontstaan is door de winkelsluiting, opgevangen.

Gratis

De service is beschikbaar van maandag 09:30 tot zaterdagmiddag 16:00 (m.u.v. feestdagen) en is gratis voor bestellingen boven de 30 euro. Onder de 30 euro betaalt de klant, net als in de webshop, 4.95 bezorgkosten. Naast de ‘Prénatal Direct’ service, blijft het ook mogelijk om via de webshop van de retailketen te bestellen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?