Met nieuws van o.a.
partners

Knuffelvriendjes om spelenderwijs te leren of om lekker mee in slaap te dutten

Vtech

Waffie de Wandelpuppy daagt uit tot beweging in het koppie en lijf van kleine baasjes. Keurig aan de riem wandelt Waffie vooruit. Hij blaft weinig, maar zingt des te meer. Met rollenspellen, spelen en verzorgen triggert dit guitige hondenvriendje spelenderwijs de ontwikkeling van kleintjes. Dat Waffie ook nog eens weet wat kleuren en cijfers zijn maakt zijn stamboom compleet. Helemaal niet gek dus dat kleintjes staan te poppelen om Waffie zo snel mogelijk een thuis te geven.

Twee enorme klappende flaporen en een lange, gevoelige en wiebelige snuit… als dat Kiekeboe Snuffelolifant niet is! Haar enorme flaporen blijken reuze handig tijdens het spelletje kiekeboe met de allerkleinsten. Maar ze kan meer, veel meer! Zo ontdekt ze met haar slurf wel vijf fruitsoorten waarover ze van alles weet en vertelt. En lepelt ze na een druk op haar pootjes ook nog eens de allerleukste weetjes over diersoorten, kleuren en cijfers op.

Snoozy de Luiaard oogt altijd moe. Of is deze blije slaapkop gewoon volledig relaxed? Hoe dan ook: met zijn rustgevende melodietjes, verhaaltjes, bewegingen en ademhaling lokt hij kleintjes mee naar dromenland. Zijn nachtlampje en timer doen de rest. Klaas Vaak kan wel inpakken.

Nog zo’n trouw slaapmaatje is Mijn Interactieve Knuffelpuppy. Nog voordat die uit de verpakking wordt gehaald scoort hij al punten in vriendschap. Hij kent de naam van zijn vrouwtje of baasje dan al, maar weet ook precies waar zij/hij van zo houdt. Dit slimme, aaibare puppyvriendje laat zich via de pc personaliseren. Dit is al een vriend voordat je hem kent én eentje van bijzondere komaf dankzij zijn magische sensors die na aanraking reacties, liedjes en melodietjes opleveren. Net als Snoozy heeft hij een ingebouwde timer. Ideaal om rustgevende melodietjes voor bepaalde tijd te beluisteren en dan samen mondje en oogjes te sluiten

Advies verkoopprijs: VTech Waffie de Wandelpuppy € 36,50, Kiekeboe Snuffelolifant € 43,75, Snoozy de Luiaard € 43,75 en Mijn Interactieve Knuffelpuppy € 40,00.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?