Met nieuws van o.a.
partners

Kidi voor de nieuwste generatie DJ’s

VTech Kidi DJ Mix

Wie straks als DJ de hele meute volledig uit z’n plaat laat gaan, werkt vanaf vandaag al aan zijn of haar skills. Fijn toch dat VTech precies weet welke dromen kinderen koesteren en daarop speelgoed ontwikkelt waarmee ze écht vooruitkomen. Spelend leren, spelend dromen: het kan dus wel! Ook om die reden is de Kidi DJ Mix dit jaar tot Speelgoed van het Jaar Nederland uitgeroepen, voor muzikale talenten en feestbeesten (vanaf 6 jaar).

Leuker wordt kennismaken met techniek niet, dankzij de draaitafel waarmee ze hun eigen muziekcreaties maken. Noem het gerust een professional in kinderuitvoering, deze stoere 12-in-1 alleskunner: de Kidi DJ Mix. Mixen, opnemen, crossfaden en wel tig mogelijkheden om zelf muziek te maken zitten erin. Uitgedraaid zijn ze voorlopig niet. Er zitten meer dan 2000 mixcombinaties in, maar ook een discolamp die synchroon aan elke tune voor coole lichteffecten zorgt.

Welke stijl wordt het? Hiphop, disco, electro of toch vette dance? Met zeven muziekstijlen in hun slimme draaitafel zetten de kleine Tiësto, Garrix of DJ Jasmin die zo belangrijke eerste muzikale stappen. Lol ontdekken in muziek, zelfvertrouwen opbouwen en meteen klinkend resultaat behalen! Met de ingebouwde microfoon, het verlichte launchpad, muzikale spelletjes (om de beat te leren herkennen) en een veilige Bluetooth-verbinding voor connectie met andere muziekdragers wordt het sowieso een terugkerend feestje. Fijn voor huisgenoten is dat het apparaat ook een koptelefoonaansluiting heeft, speciaal voor de momenten dat upcoming talent even wat minder draaglijk klinkt.

De eerder geïntroduceerde en topper uit de VTech collectie: de Kidi SuperStar Lightshow kreeg een make-over en is nu voorzien van een mixpad, om zelf liedjes te mixen. De focus van deze techgadget ligt vooral op de microfoon, het zelf inzingen van liedjes en die aansluitend mixen. En natuurlijk de bekende muziek-magie toets waarmee ze hun eigen stem toevoegen en die van de originele zanger(es) skippen. Dat showbusiness wreed kan zijn leren ze later wel, voorlopig draait de wereld om niemand anders dan de superster samen met de Kidi SuperStar DJ Studio!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?