Met nieuws van o.a.
partners

Iedereen te water met dit gezellige badtrio

ducks

Leuk is ie hoor, de traditionele rubberen badeend, de dobberende vriend met zijn uitgestreken snavel die het dagelijkse badritueel al generaties lang nét iets gezelliger maakt. Dat de gele rakker zo is blijven hangen in zijn ontwikkeling is wel vreemd. VTech zag het gebeuren en greep in. Het eendje voor in bad wordt er eentje die indruk maakt! Net zoals de flamingo en de eenhoorn, afkomstig uit hetzelfde nest.

Waterpret Eenhoorn, Waterpret Eend en Waterpret Flamingo vormen de nieuwste generatie badvriendjes voor kleintjes van 1 tot 5 jaar. Ze beschikken over een vocabulaire van meer dan 55 zinnetjes en produceren ook geluidjes en melodietjes. Ze zorgen voor interactie, voeden de fantasie en stimuleren zowel motorische als zintuiglijke ontwikkeling. En dat allemaal in bad!
Vtech-badtrio

Sympathiek is dat zowel de eend, eenhoorn als flamingo niet solo te water gaan, ze brengen ieder iets mee om te spelen. De eend neemt haar kuiken mee, de eenhoorn een emmertje en de flamingo een mandje, leuk om water mee te gieten. Daar zitten eindeloos mooie verhalen in, laat dat maar aan je kind over.

Advies verkoopprijs: VTech Waterpret Eenhoorn, Waterpret Eend en Waterpret Flamingo € 17,95 per stuk.

Dit product is te koop bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?