Met nieuws van o.a.
partners

Crayola presenteert gloednieuwe Washimalsets

Crayola-Washimalsets

Crayola zorgt deze zomer voor de leukste gezinsuitbreiding met de Washimals in handige meeneemsets. Verzorg gezamenlijk de nieuwste leden van de familie met de vrolijke afwasbare viltstiften van Crayola. Kleur jouw nieuwe huisdier in met mooie stippen, strepen of bedenk een compleet nieuw patroon. Geef elk diertje het gewenste design en doe hem in bad om hem te ontdoen van alle kleur en opnieuw te beginnen. Jouw lievelingsdiertjes kun je nu overal mee naartoe nemen in een koffertje met het thema dierenkliniek of schoonheidssalon. Handig voor op vakantie door de draagbare koffer waar alle spulletjes in opgeborgen kunnen worden.

In het najaar van 2018 maakte Nederland kennis met de inmiddels populaire inkleurbare en afwasbare huisdierfiguren. De nieuwe Washimals zitten in een handig koffertje met het thema dierenkliniek of schoonheidssalon en veroveren met hun zachte vacht en lieve ogen direct jouw hart. Personaliseer je favoriete diertje door deze in te kleuren zoals jij dat wil met een uniek design! Het badje van de Washimals werkt als een echte douche. Even pompen en er komt water uit de douchekop waardoor het diertje nat wordt. Na wat schrobben en poetsen met de bijgeleverde borstel is je Washimal weer helemaal schoon en kan er opnieuw getekend worden. Je kiest zelf hoe je diertje eruit komt te zien; laat je fantasie de vrije loop!

Washimals zijn verkrijgbaar in een compacte en draagbare set, ideaal voor op vakantie. Zo kunnen kinderen hun dierenkliniek of schoonheidssalon overal opzetten. Elke set bevat twee dieren met een mooie vacht en verschillende viltstiften. Door het gebruik van de viltstiften krijg je een bijzonder 3D-effect. En met het water uit het sprayflesje kunnen gave tie-dye effecten gemaakt worden! Ook andere Crayola viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren. Handig hierbij is dat de inkt van de viltstiften afwasbaar is van huid en kleding.

In de dierenartspraktijk kunnen de kinderen hun Washimal diertjes volledig onderzoeken op de weegschaal en de praktijktafel. De dierenartspraktijk set bevat een uithangbordje, onderzoekstafel, sprayflesje, badje en schoonmaakborstel. Ook kunnen de diertjes een heerlijke verzorgingsbehandeling ondergaan in de dierensalon. De salon set bevat een spiegel, droogkap, sprayflesje, badje, schoonmaakborstel én een podium om op te schitteren.

De Washimals speelsets zijn verkrijgbaar bij Bol.com, Wehkamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Verkoopadviesprijs: vanaf €14,99
De Washimal productlijn is verkrijgbaar vanaf € 11,99 tot € 24,99. Dit najaar komt Crayola met een Washimalset met safaridieren.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?