Met nieuws van o.a.
partners

Kinderkameraccessoires met verrassende twist

lief-moment

Een van de leukste dingen voor aanstaande mama’s en papa’s is de inrichting van de babykamer. Ga je voor lief of stoer? Of juist voor een combinatie van beiden. Leef je uit en ga aan de slag met vrolijke muurstickers, posters of gave betonnen letters. Of geef de kinderkamer een persoonlijke touch met een gepersonaliseerde geboorteposter met daarop de naam en geboortegegevens van je kleintje.

Sterrenbeeld posters
Toppers in de collectie zijn de sterrenbeeld geboorteposters. Voor Lisanne Hannema, eigenaresse van Lief Moment, betekenen ze meer dan zomaar een poster. “Als klein meisje had ik zelf ook een poster met mijn sterrenbeeld op mijn slaapkamer. Dat wilde ik ook voor mijn eigen zoon, maar dan in een modern jasje”, vertelt ze. En klanten zijn het met haar eens, want dit is veruit het meest bestelde artikel. Onlangs is de collectie sterrenbeeld posters uitgebreid met twee nieuwe designs en worden de gegevens geprint op handgeschept papier, wat elke poster een unieke uitstraling geeft.

Betonnen items
Andere blikvangers van Lief Moment zijn de producten van beton. Zo zijn er cijfers, dieren, brickspoppen, handgrepen en letters van beton. De naam van je kind vormen in losse letters kennen we al wel, maar nog niet eerder waren deze letters verkrijgbaar in beton. Vervang je gewone handgrepen door betonnen handgreepjes, plaats een aantal betonnen dieren en de naam van je kindje op een plank en combineer met een geboorteposter. En voilà… de kamer is in een mum van tijd omgetoverd tot een stoere kinderkamer!

Ook gaaf om op deze manier de naam van de baby bekend te maken aan de familie. Of verras kersverse ouders met de geboortedatum van hun kleintje in betonnen cijfers. Succes gegarandeerd! De cijfers, letters en andere figuren worden met de hand gemaakt en zijn daarom niet allemaal identiek. De betonnen items geven de kinderkamer een stoere uitstraling, maar misstaan ook zeker niet in de hal, woon- of werkkamer.

Over Lief Moment
Elk kindje is uniek, dus de producten moeten dat ook zijn. Vanuit deze gedachte is Lief Moment in oktober 2017 geboren. Alle producten worden door eigenaresse Lisanne Hannema ontworpen en gemaakt, of worden in opdracht van haar geproduceerd. Het zijn producten die zij zelf graag op de baby- of kinderkamer terugziet. Veelal voorzien van een persoonlijke touch, waardoor mooie herinneringen vastgelegd worden.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?