Met nieuws van o.a.
partners

AeroSleep lanceert meest geavanceerde babymonitor inclusief OYO app

OYO smart monitor AeroSleep

De OYO Smart Baby Monitor waakt bij elk slaapje mee over je kind. Hij volgt o.a. ademhalingsbewegingen, temperatuur en de positie van je kleintje. De OYO Smart Monitor en Camera staan in verbinding met je smartphone via de OYO app. Je ontvangt meteen een melding als je kindje jou nodig heeft.

Realtime opvolging

De OYO app biedt een hele waaier aan mogelijkheden. Zo bepaal je zelf welke meldingen je wilt ontvangen, kan je elke meting realtime volgen en krijg je in de statistieken een volledig overzicht van de voorbije nacht. Je houdt jarenlang elk slaapje de vinger aan de pols.

Tijdens de ontwikkeling liet AeroSleep de Monitor en Camera uitvoerig testen door jonge ouders. De OYO werd met veel enthousiasme onthaald.

Safety first

Veiligheid is hét belangrijkste voor AeroSleep, en dus ook de veiligheid van je persoonlijke gegevens. Alle data worden beveiligd door strenge veiligheidsprotocollen. In de OYO app kies je zelf wie toegang krijgt tot de gegevens van je kind, en kan je ook ten allen tijde beslissen om dit te stoppen. De camerabeelden worden niet opgeslagen in een cloud. Ze zijn enkel live zichtbaar voor personen die jij toegang verleent én die ingelogd zijn op jouw eigen beveiligd wifinetwerk.

Innovatief

Bij AeroSleep draait alles om veilig slapen voor baby’s en peuters. Het merk bracht recent ook nieuwe ECOlogische matrassen én de unieke PREMIUM matrassen uit, die je kindje bij veel voorkomende babykwaaltjes ook goed laten doorslapen. Met de OYO Smart Baby Monitor gaat AeroSleep nu dus nóg een stap verder in zijn veilig-slapen-innovaties.

O.a. hier te koop:

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?