Met nieuws van o.a.
partners

Vaseline Advanced Repair Intensive Care Bodycrème

Vaseline_Advanced_Repair_Intensive_Care_Bodycreme

Iedereen heeft wel eens te maken met die herkenbare dry skin issues, zoals roodheid en dat trekkerige, droge gevoel. Zodra je merkt dat je huid meer voeding en verzorging nodig heeft kan de nieuwe Vaseline Advanced Repair Intensive Care Bodycrème verlichting geven, de meest recente aanvulling op de Advanced Repair lijn van Vaseline. Deze nieuwe intens voedende bodycrème bevat een verhoogde concentratie glycerine met micro-druppels Vaseline-jelly voor een optimale bescherming en langdurige hydratatie. De ongeparfumeerde formule is ook geschikt voor een gevoelige huid.

Voeding & bescherming Vaseline Advanced Repair Intensive Care Bodycrème: de romige emulsie trekt direct in en laat een fluweelzacht laagje achter. Erna voelt je droge huid meteen weer comfortabel, lekker in haar vel, zonder plakkerig of vettig gevoel. Klinisch bewezen: de bodycrème kan in vijf dagen de zeer droge huid herstellen. De intens voedende en beschermende combinatie van glycerine en microparels Vaseline jelly zorgt direct voor een langdurige hydratatie en een comfortabel gevoel. De bodycrème hult als het ware een flinterdun sealing laagje over de huid zodat het huideigen vocht beter binnen blijft en het natuurlijke herstel van de droge huid versneld wordt.

Cocooning Er gaat niets boven een grote pot romige bodycrème om je huid snel weer een soepel, zacht en comfortabel gevoel te geven. Dat is ook fijn voor je gaat slapen. Neem ’s avonds, bijvoorbeeld na een lang bad of het douchen, nog even de tijd voor een ontspannende DIY-bodymassage. Verdeel een ruime hoeveelheid over je lichaamshuid en strijk met een vlakke hand, in lichtdrukkende bewegingen, vanaf je hals naar je schouders, decolleté, armen, buikzone en benen. De bodycrème wordt snel door je huid opgenomen en laat een fluweelzachte finish achter. Bovendien: de crème is ook heel geschikt voor lokaal gebruik, zoals een snelle verlichting van droge, gebarsten plekjes op je ellebogen, knieën of scheenbenen.

Vaseline Advanced Repair Intensive Care lijn De nieuwe Bodycrème maakt onderdeel uit van de Vaseline Advanced Repair Intensive Care verzorgingslijn, therapie voor het herstel van een beschadigde, zeer droge of problematische huid. Deze lijn is nu verkrijgbaar met een frisse, nieuwe look. Vaseline Advanced Repair Intensive Care Bodycrème (250ml) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 7,49.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?