Met nieuws van o.a.
partners

Verbeter de productiviteit op Android en iOS apparaten met de nieuwe Bamboo Tip

Wacom heeft de Bamboo Tip aangekondigd. Dit is een stylus met fijne penpunt voor Android- en iOS-apparaten. De Bamboo Tip is bedoeld voor iedereen die digitale aantekeningen maakt en verschillende apparaten gebruikt, maar geen zin heeft in compatibiliteits- en koppelingsproblemen. De pen biedt een snelle en intuïtieve ervaring op meerdere apparaten. De Bamboo Tip is ontworpen om te schrijven op Android-, iPhone- en iPad-apparaten en om zonder koppeling over te schakelen. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijke pen voor alledaags gebruik voor mensen die veel onderweg zijn.

“In de verbonden wereld van vandaag vertrouwen we op een combinatie van smartphones, tablets en verschillende besturingssystemen om ideeën, waarnemingen en volgende werkstappen vast te leggen, op het werk of daarbuiten”, zegt Mike Gay, Senior Vice President van de businessunit voor consumenten van Wacom. “De Bamboo Tip stelt gebruikers in staat om naadloos over te schakelen tussen apparaten en besturingssystemen. Leveranciers van besturingssystemen komen steeds meer met naadloze functies op hun apparaten voor het maken van aantekeningen en markeringen. De Bamboo Tip helpt gebruikers hier optimaal gebruik van te maken om zo productiever te worden en ideeën tot een werkelijkheid te maken.”

De Bamboo Tip maakt optimaal gebruik van Wacoms tientallen jaren ervaring op het gebied van pen- en stylustechnologie om de touchscreendetectie te verbeteren en betrouwbare precisie te bieden bij het contact tussen penpunt en scherm. Hierdoor kan de gebruiker snel van apparaat naar apparaat schakelen zonder te hoeven wachten totdat het apparaat en de stylus zijn gekoppeld. Dat betekent dat het mogelijk is om aantekeningen te maken op de iPhone, deze uit te werken op een iPad en vervolgens naar het Android-apparaat van een collega te sturen om ideeën te bespreken. Hierdoor wordt de uitwisseling van ideeën belangrijker dan de coördinatie van tools.

De Bamboo Tip wordt geleverd met een duurzaam en comfortabel geanodiseerd aluminium oppervlak in elegant donkerblauw en met een stevige clip. Door de accuduur van 20 uur en de eenvoudige oplaadprocedure is deze stylus buitengewoon draagbaar en uiterst geschikt voor iedereen die de hele dag op pad is en mogelijk geen toegang heeft tot een laadstation. Nadat de Bamboo Tip is opgeladen, kan deze met een simpele druk op de knop van de stylus worden ingeschakeld. De stylus wordt uitgeschakeld als deze een aantal minutenlang niet is gebruikt. Het kan echter ook worden uitgeschakeld door de knop ingedrukt te houden. Een schakelaar aan de bovenkant van de stylus helpt gebruikers bovendien de prestaties exact af te stemmen door de frequentie te wijzigen waarop de stylus communiceert met een apparaat.

Configuratie, prijzen en beschikbaarheid
De Bamboo Tip wordt aangeboden op de Europese markt voor € 59,90 EUR via Wacom.com. Ga voor meer informatie over compatibiliteit naar www.wacom.com/comp.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?