Met nieuws van o.a.
partners

AEG lanceert een uniek liftsysteem om de vaat uit te ruimen

Als onderdeel van de nieuwe Mastery Range introduceert AEG de ComfortLift vaatwasser. Het is de eerste in het segment vaatwassers waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden voor het makkelijker in- en uitladen. Dankzij het unieke liftsysteem is de ComfortLift vaatwasser efficiënter en gebruiks-vriendelijker dan ooit tevoren.
 
“De AEG ComfortLift vaatwasser is uniek op de markt, omdat het de gebruiker een betere lichaamshouding biedt bij het in- en uitladen van de vaat, in plaats van telkens te moeten bukken”, zegt Simon Bradford, VP Design bij AEG. “Bukken tijdens het in- en uitruimen is een frustratie voor veel consumenten. De AEG ComfortLift vaatwasser bewijst dat AEG oplossingen biedt die zich aan de consument aanpassen in plaats van andersom”, voegt hij toe.
 
De beste zorg voor glas
Het unieke liftsysteem biedt de mogelijkheid om het laagste rek naar een handige werkhoogte te tillen voor het flexibel en gebruiksvriendelijk in- en uitruimen van de vaatwasser.   
 
Naast de soepele liftfunctie heeft de ComfortLift ook de capaciteit van drie lades, een betrouwbare reiniging en een strak, naadloos uiterlijk in harmonie met de rest van de AEG Mastery Range. De speciaal ontworpen Glass Basket met geïntegreerde SoftGrip handvaten is een universeel glazenrek die in de onderste korf van uw vaatwasser past. Deze kan extra aangeschaft worden, waardoor zelfs het meest delicate glaswerk zonder zorgen in de vaatwasser gewassen kan worden.
 
De ComfortLift vaatwasser is vanaf november 2016 verkrijgbaar in Nederland.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?