Met nieuws van o.a.
partners

Pureren, mixen en koken in één flow

Downline Infinity berbel

Het kookplezier vergroten door klein extra gemak, dat is wat berbel gedaan heeft met de Downline Infinity inductiekookplaat. Deze kookplaat met geïntegreerde afzuiging is te bedienen met stijlvolle draaiknoppen. In dezelfde lijn én in dezelfde stijl van de draaiknoppen kan er nu ook een stopcontact toegevoegd worden. Zo kunnen sauzen direct tijdens het koken gepureerd worden, beslag gemixt en deeg gekneed.

Door alle keukenapparatuur kom je nog weleens een stopcontact te kort. Helemaal in de buurt van het fornuis en vooral als deze zich op een kookeiland bevindt. Met de praktische berbel inbouwstopcontacten kan je blijven koken in één flow. Door naast de draaiknoppen van de inductiekookplaat een stopcontact toe te voegen is er altijd stroom bij de hand. Geen gedoe meer met te korte snoeren, onveilige situaties en onhandige bewegingen met hete pannen.

Zelfde look & feel
De optionele inbouwstopcontacten van berbel zijn verkrijgbaar in dezelfde look & feel als de robuuste Downline Infinity draaiknoppen, te weten in roestvrij staal of matzwart. Het stopcontact is naar keuze rechts, links of aan beide zijden van de draaiknoppen in te bouwen en is zo visueel onderdeel van de kookplaatbediening. berbel biedt hiermee een functionele en zeker ook zeer esthetische oplossing voor stroom bij het kookveld.

Downline Infinity met draaiknoppen
De Downline Infinity inductiekookplaat is geschikt voor elke keuken en ideaal voor kookeilanden door zijn geïntegreerde afzuiging en luchtrecirculatie. Voor designbewuste hobbykoks, die tijdens het koken een optimale functiekeuze willen combineren met het tastbare materiaalgevoel van een draaiknop, heeft berbel de Downline Infinity optioneel uitgebreid met een draaiknopbediening. De robuuste en zware draaiknoppen creëren een intuïtieve bediening door de hoogwaardige en voelbare klikfunctie bij de schakeling tussen de standen én door de elegante ledverlichting. De knoppen lichten afhankelijk van de kooksituatie op in een koel-witte of oranje-rood kleur en ondersteunen het koken visueel door van kleur en helderheid te veranderen. De lijn van robuuste draaiknoppen is vanaf nu uit te breiden met de bijpassende inbouwstopcontacten van berbel – een overtuigende combinatie.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?