Met nieuws van o.a.
partners

Ontdek de HTC Desire 12 en de HTC Desire 12+

Je favoriete YouTuber ziet er beter uit in breedbeeldformaat, je telefoon is een verlengstuk van jezelf en je foto’s moeten er fantastisch uit zien op Instagram. De digitale generatie verwacht veel van een smartphone. Vandaag onthult HTC dan ook twee nieuwe telefoons die deze verwachtingen inlossen, zonder dat je daarvoor je bankrekening hoeft te plunderen.

De 5,5-inch HTC Desire 12 en de 6-inch HTC Desire 12+ bieden een vrijwel gelijkwaardige gebruikservaring in twee verschillende formaten. Ondanks hun grote randloze 18:9-schermen zijn ze verrassend slank, en liggen ze erg goed in de hand. Beide telefoons zijn uitgerust met:

Een groot scherm dat zich eenvoudig laat bedienen. Meer YouTube, een rijkere gaming-ervaring, meeslependere films. Een groter scherm en betere kijkervaring zorgen ervoor dat je kan genieten van de dingen waar je het meest van houdt, terwijl de Swipe Anywhere-functie ervoor zorgt dat alles wat je nodig hebt altijd binnen handbereik is.

Leg jouw speciale momenten vast. Maak levendige foto’s met de 13 MP hoofdcamera, of het nu dag of nacht is. De Phase Detection-autofocus zorgt voor extra scherpe foto’s, zelfs wanneer je onderwerp beweegt. De HTC Desire 12+ is zelfs uitgerust met een dubbele camera, zodat je achteraf een prachtig en artistiek bokeh-effect aan je foto’s kan toevoegen.

Staat altijd klaar om je te helpen. De HTC Sense Companion maakt je leven eenvoudiger, met onder andere de slimme alarmfunctie. Die reageert op een intelligente manier op wat er in je agenda staat. De Battery Saver herinnert je er dan weer aan om je toestel even bij te laden voor je het huis verlaat. Je toestel blijft verder in topconditie doordat rommelbestanden automatisch worden opgeruimd.

-Intense schoonheid met een premium stijl. Als eerbetoon aan de prachtige Liquid Surface-achterkant van de U11-reeks bezitten ook de HTC Desire 12 en de HTC Desire 12+  over een achterkant vervaardigd uit robuust acrylglas.. Het naadloze design en de prachtige gebogen randen zorgen voor een luxe gevoel en premium ervaring en de dynamische kleuren helpen jou om je eigen unieke stijl uit te dragen.

Prijzen en beschikbaarheid

De HTC Desire 12 en de HTC Desire 12+ zullen verschijnen in de kleuren Cool Black en Warm Silver vanaf eind april met een adviesprijs van 199 euro (HTC Desire 12) en 249 euro (HTC desire 12+). Meer informatie vind je hieronder of op htc.com.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?