Met nieuws van o.a.
partners

Appen met opa en oma was nog nooit zo makkelijk

Doro-8035

Gaan jouw ouders of grootouders nog op vakantie deze zomer? Of trek jij er zelf op uit en wil je het thuisfront goed op de hoogte houden? De smartphones van Doro bieden de oplossing voor alle opa’s, oma’s en ouders die in contact willen blijven, tijdens vakanties en in het dagelijks leven.

Uit onderzoek van Doro blijkt dat ouderen nog te vaak terugdeinzen voor een smartphone. Hoewel ze niets liever willen dan dagelijks contact houden met de (klein)kinderen door middel van een appje of een foto, vormt het gebrek aan gebruiksgemak van smartphones een grote barrière. Met onderstaande Doro-telefoons is dit voortaan verleden tijd en ontvangen en delen ook zij de leukste zwembadfoto’s en vakantiekiekjes.

Doro 8040
Deze smartphone, de Doro 8040 met Android-interface, bezit alle elementen van een hippe smartphone: een 8MP+2MP camera, GPS en internet. Het toestel is daarnaast speciaal aangepast voor senioren. Zo kan de ringtone luid en duidelijk worden ingesteld en is er een assistentieknop als extra veiligheidsmiddel waarmee familie en vrienden snel en gemakkelijk gewaarschuwd kunnen worden.

Doro 8035
Ook de 8035 is helemaal afgestemd op senioren: luid en helder geluid, gemakkelijk te hanteren, robuust en drie duidelijke fysieke knoppen. Ook deze Android-smartphone komt met een gemakkelijke snelstartgids die de gebruiker stap voor stap op weg helpt. Net als de 8040 heeft ook dit toestel een  camera en assistentieknop. Doro 8035 beschikt zelfs over Google Assistant.

My Doro Manager
Doro ontwikkelde voor extra gebruiksgemak My Doro Manager. Deze gratis applicatie is beschikbaar voor alle Doro-smartphones, waaronder de 8040 en 8035. Met My Doro Manager kunnen mensen aan wie toegang is verleend de telefoon op afstand bedienen om zo apps te installeren, contacten toe te voegen of de helderheid of andere instellingen aan te passen. My Doro Manager geeft bovendien toegang tot instructievideo’s zodat gebruikers het maximale uit hun telefoon kunnen halen. Foto’s of video’s delen, ordenen in fotoalbums of back-uppen is dankzij de app gemakkelijk onder de knie te krijgen. Je geeft dus niet alleen een toestel cadeau, maar je kan je ouders of grootouders helpen wanneer ze het nodig hebben.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?