Met nieuws van o.a.
partners

Andrelon Ochtend Boost Douchegel

Andrélon introduceert een nieuwe geursensatie voor het lichaam: fijne douchegels met verkwikkende geuren. Door toevoeging van een unieke Encapsulated Fragrance Technology kun je hier langdurig van genieten tot wel 12 uur na het douchen! Voor een stralende, frisse huid zijn er drie douchegels: Pioenroos & Lychee, Blauwe Bes & Patchouli en Groene Thee & Kokoswater.

De uitbreiding van de Andrélon Skin lijn volgt na de succesvolle introductie van de Andrélon Skin Ochtend Boost Doucheschuim. De nieuwe douchegels geven je een insta-oppepper onder de douche en zijn bijvoorbeeld ook heerlijk na een workout of een rondje hardlopen om die energieke vibe te behouden. Geniet elke dag opnieuw van een verkwikkende beleving voor je zintuigen. De formules zijn verrijkt met heerlijke geuren zoals patchouli en pioenrozen, gecombineerd met de unieke geuren van superfoods zoals groene thee en kokoswater.

Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel bestaan uit drie verfrissende varianten:

PIOENROOS & LYCHEE. Voor alle momenten dat je lichaam een oppepper kan gebruiken is deze variant meer dan welkom. Geniet van de bloemige geur van exotische lychee en je bent de hele dag het zonnetje in huis.

BLAUWE BES & PATCHOULI. De zwoele kruidige geur van patchouli is niet voor niets al jaren een geliefde geurnoot in populaire damesparfums. Gemixt met het verfrissende accent van blauwe bessen geniet je van een bijzondere geurbeleving.

GROENE THEE & KOKOS WATER. Je drinkt deze healthy drinks vast weleens als verkwikkende dorstlesser maar de unieke geurcombinatie zorgt eveneens voor een energy boost voor je lichaam. En daar houd je een dag lang plezier van!

ENCAPSULATED FRAGRANCE TECHNOLOGY Eenmaal afgespoeld is de verfrissende geur van een douchegel vaak snel weer vervlogen. Andrélon heeft een unieke Encapsulated Fragrance Technology toegepast in de samenstelling; door wrijving of beweging worden de geurcapsules na het douchen geactiveerd waardoor je de heerlijke geur opnieuw kunt beleven. Tot wel 12 uur lang.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?