Met nieuws van o.a.
partners

De voordelen van private lease

Renault Mégane private lease

Wat doe je als je een nieuwe auto wilt rijden, maar je niet het budget beschikbaar hebt om een nieuwe auto aan te schaffen? Er zijn mensen die geluk hebben met hun baan en in een leaseauto via hun bedrijf kunnen rijden, maar dit geldt maar voor een beperkte groep mensen. Naar de bank gaan en een lening aanvragen om je nieuwe auto te financieren is ook een mogelijkheid. Maar ook hier zit dit er voor veel mensen niet in en je moet je afvragen of je een lening voor een nieuwe auto de moeite waard vindt? Private lease is het beste alternatief. Niet voor niets is private lease de afgelopen jaren zo populair geworden onder particulieren. Alle voordelen die aan zakelijke leasing verbonden zijn kun je nu als particulier ook ervaren.

Wat is private lease?

Met private lease rijd je een splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Je hoeft geen grote uitgaven te doen om je auto te financieren en voor het vaste maandbedrag regelt de leasemaatschappij alles voor je. Private lease betekent dan ook onbezorgd rijden en genieten van je auto. In het maandbedrag is vrijwel alles opgenomen, enkel brandstofkosten komt er als extra kosten bij. Voor de overige kosten, zoals verzekeringen, reparaties, onderhoud, motorrijtuigenbelasting en eventueel pechhulp hoef je je geen zorgen te maken. Er zullen dus geen onverwachtse kosten om de hoek komen kijken. Private lease is hierdoor steeds meer in opkomst en je ziet steeds meer nieuwe leaseauto’s op de weg die door middel van private leasing aangeschaft zijn. Normaliter kun je zelf het leasetermijn bepalen, meestal varieert dit tussen de 24 en 48 maanden. Na afloop van de leasetermijn is er de mogelijkheid om een nieuwe auto uit te zoeken.

De voordelen van private lease

• Een vast maandbedrag per maand, waarbij geen andere extra kosten aan te pas komen. Alles is in het maandbedrag opgenomen, dus je hebt geen omkijken meer naar verzekeringen, belastingen en reparaties.
• Ook een nieuwe leaseauto moet onderhouden worden. Het onderhoud zit bij het maandbedrag inbegrepen. In veel gevallen zit wisseling van banden er ook bij in.
• Je rijdt altijd een nieuwe auto, met alle voordelen betreffende betrouwbaarheid, veiligheid en nieuwste technische mogelijkheden inbegrepen.
• De auto wordt niet je eigendom, maar dat is met private leasing juist een voordeel. Na afloop kun je gewoon je auto inleveren en eventueel omwisselen voor een nieuwe auto waarmee je een nieuwe leaseperiode aangaat.

De voordelen van Renault private lease

Renault bijvoorbeeld is een bekend en betrouwbaar automerk. Wil je een nieuwe Renault rijden, dan heb je keuze uit tal van gerenommeerde modellen, zoals de Clio, Twingo, Captur of de Mégane. Ook bij private lease van jouw favoriete model Renault, maak je gebruik van tal van voordelen. Alle kosten, exclusief brandstoffen zitten in het maandbedrag opgenomen en bij eventuele schade weet je dat je met een All Risk verzekering de schade kunt terug claimen. Als je kiest voor Renault private lease, rijd je onbezorgd met het laatste model voor een zeer acceptabel maandbedrag.

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?