Met nieuws van o.a.
partners

Barbecueën zonder buikklachten dankzij herbruikbare Bakstick

baksticks-slimopgelost

Er gaat niks boven een goed stuk vlees van de barbecue. Toch draait een gezellige zomerse barbecue nog wel eens uit op vervelende buikklachten. De boosdoener: vlees dat niet goed gaar is. De Bakstick, die sinds kort in Nederland verkrijgbaar is, maakt daaraan een einde!

Uit gegevens van het RIVM blijkt dat jaarlijks 300.00 tot 750.000 mensen last hebben van een voedselinfectie. Heel vervelend, want je kunt je er flink beroerd door voelen. Zo’n infectie ontstaat vaak doordat mensen vlees eten dat niet goed gaar is. Door het gebruiken van een Bakstick kan het aantal infecties enorm teruggebracht worden.

Slim stokje
De Bakstick is een slim stokje met een temperatuurgevoelige punt, dat vertelt of vlees of vis gaar is of niet. Steek de Bakstick in het vlees, wacht tien seconden en haal hem er weer uit. Is de punt rood, dan is het vlees gaar. Is de punt zwart, dan mag het eten nog wat langer verhit worden. Een eenvoudige en veilige manier om eten te bereiden en te controleren.

De sticks kunnen, mits ze tussendoor grondig gereinigd worden, meerdere keren hergebruikt worden. Het is wel verstandig om voor vlees, vis en gevogelte aparte baksticks te gebruiken. De Bakstick is verkrijgbaar via www.slimopgelost.nl en wordt geleverd per set van 10 stuks voor de prijs van € 9,95 (inclusief verzendkosten).

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?