Met nieuws van o.a.
partners

Senz lanceert eerste tassencollectie

Senz staat bekend om zijn ingenieuze parapluontwerpen met fashionable looks, maar het merk biedt meer dan dat. Samen met de spring’18 collectie lanceert senz een compleet nieuwe tassencollectie in verschillende modellen, kleuren en waterdichte uitvoeringen.
 
Senz° komt met de ideale tassencollectie voor vrouwen die veel onderweg zijn. De tassen zijn met zorg en veel oog voor detail ontworpen. Door het gebruik van functionele opbergplekken krijgen belangrijke items als laptop en telefoon een veilig en droog onderkomen. En natuurlijk is er gedacht aan een slimme oplossing voor het opbergen van een natte paraplu, hiervoor is een voorvak ontworpen met een speciale coating. Door deze coating blijft alles in de tas droog en kan zich geen schimmelafzetting vormen.
 
De tassen zijn uitgevoerd in bright red, zwart, camel en zilver met luxe lederen details. Het model Lou is een zogeheten Tote bag met een apart 13 inch laptopvak. Een tablet kan ook gemakkelijk opgeborgen worden. De functionele rugzak Sam is een slag groter en hierdoor voor een 15 inch laptop perfect. Glenn is een briefcase en past goed bij het zakelijk leven. De slimme compartimenten zijn handig te gebruiken voor sleutels, mappen en een laptop. Alleen een tablet bij je? Dan is de Liv een goed model, de kleinste van de collectie. Met de Fern kan je handig met je sleutels en telefoon waterproof op pad. Ideaal voor een snelle boodschap of een feestje.
 
Special features:
– De tassen hebben een apart vak voor je (natte) paraplu.
– 13 tot 15 inch laptops passen met gemak in de tas.
– Leren handvaten en details, waardoor de tas extra sterk is.
 
Aanvullend op de tassencollectie lanceert senz° de smart light. Een energiebesparend tassenlampje dat je helpt om binnen no time je sleutels te vinden in je volle tas. Het lampje heeft slechts een subtiele aanraking nodig om aan te gaan, waardoor jij snel je spullen gevonden hebt.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?