Met nieuws van o.a.
partners

Realiseer je fitnessdoel met het nieuwe Polar Ignite fitnesshorloge

Polar-Ignite-fitnesshorloge

Polar, al veertig jaar toonaangevend in draagbare sport- en fitnesstechnologie, lanceert Polar Ignite. Dit nieuwe fitnesshorloge met gps is ontwikkeld voor sport- en fitnessliefhebbers die hun indoor en outdoor-activiteiten willen combineren met hun drukke ‘always online’-levensstijl. Het horloge biedt slaapanalyses, inzicht in het herstel en gepersonaliseerde trainingsbegeleiding. Hiermee is Polar Ignite een veelzijdige trainingshulp bij een groot aantal sporten en activiteiten.

Polar Ignite introduceert slaaphartslagmeting gedurende de hele nacht en een reeks nieuwe, slimme fitnessfunctionaliteiten: Sleep Plus Stages, Nightly Recharge, FitSpark gepersonaliseerde trainingshulp en Serene ademhalingsoefeningen. Het horloge levert accurate trainingsdata voor meer dan honderd sporten die gebruikers helpen om te focussen op het verbeteren van hun prestaties en het bewaken van de balans in het dagelijks leven.

Polar Ignite beschikt over Precision Prime optische hartslagmeting, de enige hartslagtechnologie die drie sensoren combineert voor de meest accurate en betrouwbare metingen. Het horloge meet je hartslag en trackt je activiteiten 24 uur per dag. Het slanke, lichtgewicht ontwerp beschikt over een helder kleurentouchscreen en een batterij die tot vijf dagen meegaat.

De belangrijkste functies van de Polar Ignite:
Inzicht in je slaapkwaliteit met Sleep Plus Stages

Polar Ignite meet niet alleen je slaapcyclus, maar combineert verschillende parameters tot een makkelijk te begrijpen, wetenschappelijk door derden gevalideerde slaapscore. Sleep Plus Stages maakt inzichtelijk hoe je levensstijl de kwaliteit van je slaap beïnvloedt.

Inzicht in je herstel met Nightly Recharge
Polar Ignite combineert de metingen van je slaapanalyse met de informatie over je fysieke herstel na inspanning en stress. Nightly Recharge meet door middel van je hartslag, hartslagvariatie en ademhaling hoe je autonome zenuwstelsel gedurende een nacht slaap herstelt. Vervolgens geeft het horloge gepersonaliseerde tips waarmee je geplande workouts en rustmomenten kunt aanpassen aan de behoefte van je lichaam, waardoor je uiteindelijk je prestaties en fitnessniveau verbetert.

Gepersonaliseerde trainingen met FitSpark
Polar Ignite beschikt over een dagelijkse trainingsbegeleiding gebaseerd op je fitnessniveau, trainingshistorie en herstelinformatie. FitSpark geeft gepersonaliseerde suggesties voor je favoriete cardio, krachttraining of andere workouts.

Serene ademhalingsoefeningen
Je lichaam maakt geen onderscheid tussen fysieke en mentale stress, dus ook je geestelijke gezondheid heeft invloed op je herstel. Serene biedt dagelijkse ademhalingsoefeningen voor ontspanning, beter herstel en betere slaap.

Geavanceerde Smart Coaching
Naast de nieuwe functies biedt Polar Ignite allerlei inzichten in je sportprestaties en dagelijkse activiteiten, zoals continue activiteit- en hartslagtracking, Running Index, Running Program gepersonaliseerde trainingsschema’s en zwemmetingen.

Ambassadeurs gezocht
Het Polar Ambassador-team wordt ter gelegenheid van de lancering van Polar Ignite uitgebreid. Daarom zoekt het merk naar sporters die de passie voor een gezonde levensstijl delen en dit willen overbrengen op hun community. Ambassadeurs ontvangen de nieuwste producten van Polar en kunnen een jaar lang deelnemen aan verschillende workshops en events in de Benelux.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op https://www.polar.com/nl/Ambassador.

Prijs en beschikbaarheid
Polar Ignite is vanaf vandaag verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en op polar.com. De versie met zwarte verwisselbare TPU-polsband kost €199,90. Het horloge is ook verkrijgbaar met witte en gele siliconen polsband voor €229,90. Losse siliconen polsbandjes in de maten small en medium/large zijn verkrijgbaar voor €24,90.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?