Met nieuws van o.a.
partners

Hippe regenlaars voor festivals of boswandeling

Nokian Footwear introduceert de iconische regenlaars Hai in een aantal frisse voorjaarskleuren. De Hai is een kwaliteitslaars met een heerlijk voetbed, gemaakt om snel en soepel mee te kunnen bewegen. Waar je ook bent, op een festival, in het bos, in de stad of langs het voetbalveld, met deze street fashion boots zie je er altijd goed uit.
 
De handgemaakte Finse regenlaarzen zijn oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op zeilboten. De zool is van rubber zodat de laarzen geen strepen maken op de boot. De Hai-laars bestaat al sinds 1968 en viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum.
 
23 onderdelen
Elke Hai-regenlaars is gemaakt van 23 onderdelen. Ze zijn vervaardigd van natuurrubber en beschermen je voeten tegen alle weersomstandigheden. Tijdens het lopen wordt je rug ontzien doordat de klappen worden geabsorbeerd door de vervangbare zool in de laars en de hielstructuur.
 
Natuurrubber is sterk, duurzaam en milieuvriendelijk. De laarzen zijn ideaal voor actieve wandelaars, festivalgangers en andere buitenmensen. Let wel even op want de Hai regenlaars valt relatief groot; ze zijn gemaakt om met dikke wollen sokken te dragen. Als je de laarzen met normale sokken gaat dragen wordt geadviseerd om een maat kleiner te nemen dan je normale schoenmaat.
 
Informatie
Nokian Footwear Hai regenlaarzen zijn verkrijgbaar in geel, blauw, zwart en rood bij de gespecialiseerde outdoorwinkel en via webshops. Ze zijn 100% waterproof en gemaakt van natuurrubber. Winkeladviesprijs € 69. Ga voor meer informatie naar www.nokianfootwear.com.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?