Met nieuws van o.a.
partners

Ongelukjes geen probleem

oefenbroekjes-Zoocchini

De overgang van luier naar potje of wc is voor elk kind en ouder een bijzondere mijlpaal. De oefenbroekjes van Zoocchini zijn dan de perfecte ondersteuning, zodat ze deze spannende overstap zorgeloos kunnen maken. Niet alleen zitten ze heerlijk en voelen ze als een écht broekje, ze zijn bovendien voorzien van onzichtbare absorptielagen. Zo is het geen enkel probleem als er in het begin toch nog een ongelukje gebeurt.

De vrolijk gekleurde oefenbroekjes van Zoocchini zijn gemaakt van zacht organisch katoen en lijken dan ook net gewone onderbroekjes. Hierdoor zitten ze niet alleen heerlijk comfortabel, ze zijn ook een stuk milieubewuster dan de kant-en-klare luierbroekjes die je na gebruik weggooit. Elk oefenbroekje is bovendien voorzien van een dikke laag dubbelzijdig badstof tussen de katoenlagen. Deze onzichtbare absorptielagen zorgen ervoor dat kleine ongelukjes probleemloos worden opgenomen. Je kindje kan dus veilig oefenen en hoeft niet bang te zijn als het toch een keer nèt te laat bij de wc is…

De oefenbroekjes van Zoocchini zijn verkrijgbaar in twee maten: 2-3 en 3-4 jaar. Het jongensmodel heeft een print van bijvoorbeeld een stoere haai, krokodil of leeuw, het meisjesmodel is verkrijgbaar met o.a. een lieve zeemeermin, hertje of eenhoorn op de achterzijde. Adviesprijs: € 10,99.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?