Met nieuws van o.a.
partners

Natuurlijk zoethoudertje voor je baby

fopspeen-natursutten

Voor veel baby’s (en hun moeders) is een fopspeen een uitkomst. Ze kunnen zich er heerlijk mee in slaap sabbelen en een speen heeft een enorm troostend effect voor kleintjes met een sterke zuigdrang of krampjes. De fluweelzachte fopspeentjes van Natursutten zijn een volledig veilige keuze en bootsen het zuigen aan de tepel na als geen ander. Ze zijn gemaakt van 100% zuiver natuurlijk rubber en in één stuk gegoten, zodat er geen restjes vuil in naden achter kunnen blijven. En als je de fopspeen combineert met de PaciPixy fopspeenhouder, heeft je kindje een heerlijk zacht knuffeldoekje waarmee hij zijn speen altijd weer snel terugvindt. Met dit nieuwe beste vriendje van je baby is troost voortaan altijd binnen handbereik!

Natursutten betekent niet voor niets ‘natuurlijk zuigen’; de fopspeentjes worden namelijk met de hand gemaakt van het eerste sap van de rubberboom. Hierdoor zijn ze mooi lichtgeel van kleur en zachter dan veel andere speentjes van natuurrubber of siliconen. Omdat ze daarom extra soepel zijn, zijn ze ook heel zacht voor je baby’s gezichtje en laten ze geen afdrukken achter na het slapen. De ventilatiegaatjes in het schild voorkomen dat de speen vacuüm kan trekken.

Knuffeldoekje
Mocht je kindje zijn speen onverhoopt kwijtraken, dan vindt hij ‘m gelukkig snel weer terug dankzij de bijbehorende fopspeenhouder in de vorm van een heerlijk zacht knuffelelfje. De PaciPixy, een combinatie van pacifier (fopspeen) en pixy (elfje), is een knuffeldoekje dat je kindje makkelijk kan vastpakken en met zachte knopen waar hij heerlijk op kan kauwen. Omdat de lus van de Natursutten fopspeen heel soepel is, kun je deze eenvoudig aan de PaciPixy bevestigen. En mocht je kindje geen fopspeen meer gebruiken, dan blijft de PaciPixy natuurlijk een heel lief vriendje waar hij heerlijk mee kan spelen en knuffelen.

Veilig en hygiënisch
Alle producten van Natursutten worden duurzaam geproduceerd in Italië conform de wettelijke EU-richtlijnen en zijn vrij van schadelijke stoffen als PVC, BPA, phthalates of kunstmatige kleurstoffen. Zo is de PaciPixy gemaakt van 100% biologisch GOTS gecertificeerd katoen en kun je ‘m gewoon wassen in de wasmachine (30C). Alle fopspenen van Natursutten worden geheel uit één stuk vervaardigd. Ze zijn daarom zeer hygiënisch omdat er geen naden zijn waarin vuil of bacteriën achter kunnen blijven.

De Natursutten fopspeen is verkrijgbaar in verschillende modellen, met keuze uit maat S (0-6 mnd), M (6-12 mnd) of L (12+ mnd); adviesprijs €6,99.  Natursutten PaciPixy knuffeldoekje €26,99.

Meer informatie o.a. op  www.kleinegiraf.nl en bol.com.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?