Met nieuws van o.a.
partners

Luchtige voorjaarscollectie ademend hydrofiel katoen

Laat het voorjaar maar komen! Met Lodger’s nieuwe collectie van hydrofiel katoen zijn ouders goed voorbereid op het voorjaar en de zomer. De voorjaarscollectie van Lodger is namelijk uitgevoerd in gebreid hydrofiel katoen, terwijl andere babyproducten vaak geweven zijn. De gebreide stof is dubbellaags en daardoor extra sterk, soepel en superzacht. De hoge luchtdoorlaatbaarheid van deze gebreide katoenen stof, zorgt ervoor dat het materiaal ademt. Een kind heeft het hierdoor niet snel te warm. Perfect dus om te gebruiken in het voorjaar en in de zomer.

Botanimal Collection

Door de frisse prints in vier kleurencombinaties, is de Botanimal Collection een echte eyecatcher in de babykamer en onderweg. Lodger’s welbekende slaapzakken Hopper en Hopper Newborn zijn voorzien van de nieuwe print, evenals de Swaddler hydrofiele doeken in 120×120 cm, Slumber hoeslaken voor wieg of ledikant, Changer aankleedkussenhoes en Romper overslagromper. De Cocooner, Lodger’s hydrofiele draagdoek, is verkrijgbaar in de nieuwe blauwe ‘Ocean’ print.

Solid Collection

De prints van de Botanimal Collection zijn perfect te combineren met de nieuwe Solid Collection van Lodger; babyproducten in acht zachte, effen kleuren. De Solid Collection bestaat uit de volgende producten: Hopper zomerslaapzak, Slipper slofjes, Swaddler hydrofiele doeken in 120×120 cm en 70×70 cm, Slumber hoeslaken voor wieg of ledikant, Changer aankleedkussenhoes en Romper overslagromper. De Solid Collection is voor zien van Oeko-tex Standard 100 certificaat.

De ideale slaapzak voor de zomer

Lodger’s bestseller van vorige zomer, de Hopper hydrofiele slaapzak, is nu verkrijgbaar in 8 nieuwe effen kleuren en 4 nieuwe Botanimal prints. De zachte en luchtige mouwloze slaapzakken hebben een TOG-waarde van 0,5 waardoor de slaapzak uitermate geschikt is om te gebruiken in de lente en zomer. Bovendien zorgt de pasvorm voor optimaal draagcomfort. Dit bevordert de nachtrust van baby én ouder.

De nieuwe collectie van Lodger is nu verkrijgbaar bij Lodger verkooppunten en op Lodger.com.

Bekijk hier Lodger’s Spring/Summer 2018 Lookbook.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?