Met nieuws van o.a.
partners

Expert.nl

Expert is sinds jaar en dag een vakspeciaalzaak in electronica voor thuis. Het bedrijf is in 2019 nog uitgeroepen als beste electronica winkelketen van Nederland. Als je online besteld wordt je geholpen door een lokale expertwinkel. Er zijn zo’n 140 winkels verspreid over heel het land dus er zit er altijd eentje bij je in de buurt. Dat is ook heel handig als er eens iets mis is met het product.

Van witgoed, televisies, audio, telefoons, tablets, computers tot huishoudelijke apparaten alle bekende merken van deze categorieen vind je hier onder één dak. Laten wij er een paar noemen: Samsung, Apple, Kobo, Tomtom, Miele Nilfisk, Philips, Princess, Rowenta. Naast het leveren van producten biedt Expert ook handige diensten aan zoals bijvoorbeeld het kant en klaar inrichten van je computer of het installeren van een netwerk in je huis.

Bedrijfsinformatie

Levering:
– Gratis bezorging vanaf € 25,
–  Bij Expert.nl koop je bij een Expertwinkel bij jou in de buurt, het kan daarom zijn dat zij even niet het precieze product hebben dat jij gekocht hebt, de levertijd kan hierdoor iets langer worden

– Een product kan zonder opgave van reden binnen 14 dagen na levering geretourneerd worden.

Klantenservice:

Algemene informatie tussen 08:30 – 17:00 uur
Telefoon: 033-2472872
E-mail: info@expert.nl

Reviews/beoordelingen:

Beste Winkelketen Electronica
Thuiswinkel waarbog certificaat

Laatste nieuws over Expert.nl