Met nieuws van o.a.
partners

Profeit biedt veiligheid bij wandelen in het donker

Profeit

Met de donkere dagen in zicht is het slim om extra veiligheid en voorzorgsmaatregelen te treffen voor als je ’s avonds nog naar buiten gaat. Denk aan een rondje hardlopen, heen en weer naar de voetbaltraining of aan het uitlaten van de hond. Profeit heeft hiervoor het ‘Veilig Wandel Pakket’ samengesteld met handige producten voor een wandeling met minder of geen licht.

Doordat de zon in de winter eerder ondergaat, is het sneller donker en ben je minder goed zichtbaar. Zelfs als je in het begin van de middag begint te wandelen, zou het kunnen zijn dat je iets later thuiskomt als gedacht. Zorg daarom altijd voor de juiste voorbereiding als je van huis gaat.

Veilig Wandel Pakket
Omdat veiligheid voorop staat heeft Profeit een Veilig Wandel Pakket samengesteld. Hierin zijn producten opgenomen die de veiligheid tijdens het wandelen bij schemering garanderen en/of nuttig zijn bij het maken van een langere wandeltocht. Het pakket bestaat uit een LED-hoofdlamp, een reflectieband met verlichting, een reflectievest, mini zaklamp, Foot Powder, paraplu, poncho en toiletbril cover. Het Veilig Wandel Pakket is verkrijgbaar voor € 26,70.

Inhoud pakket
Zorg ervoor dat je gezien wordt! Ook als je zelf nog prima kunt zien bij schemerlicht moet je er rekening mee houden dat niet iedereen jou kan zien! Een reflectieband en een reflecterend vest aantrekken is daarom een verstandige keuze. De reflectieband heeft reflectie én verlichting en wordt bevestigd aan de hand van een klittenbandsluiting.

Neem voor je eigen veiligheid altijd een lichtbron mee zoals een zaklamp of hoofdlamp. De zaklamp is klein en compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. De hoofdlamp heeft led-lampjes die je met een speciale band op je hoofd kunt bevestigen. Hierdoor heb je allebei je handen vrij tijdens het lopen. De hoofdlamp heeft twee lichtstanden zodat je kunt kiezen voor een continu of knipperend licht.

Voor een regenbui onderweg vind je in het pakket een opvouwbare mini paraplu en een poncho. De paraplu past opgevouwen in iedere tas en is ideaal voor een kleine bui. Mocht het harder gaan regenen of je een lange wandeling voor de boeg hebben, tover je in een mum van tijd de poncho tevoorschijn.

Als je een langere wandeltocht gaat maken, is het slim vooraf Foot Powder van Care Plus te gebruiken. Hiermee kun je blaren voorkomen, want de voetpoeder absorbeert vocht en droogt de voeten. Tot slot zitten er 10 toiletbril covers in het pakket, altijd fijn om bij de hand te hebben!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?