Met nieuws van o.a.
partners

Welke producten heb je nodig in je eerste huis

best getest

Ga je binnenkort het huis uit en op jezelf wonen? Dan heb je behoorlijk wat dingen nodig. Dat je meubels, een bed en een koelkast nodig hebt dan ligt voor de hand. Maar er zijn een hele hoop dingen waar je in eerste instantie helemaal niet aan denkt. Totdat je ze mist! In dit artikel lees je wat je allemaal nodig hebt.

De hal

Laten we bij het begin beginnen, de hal. De hal is de plek waar je het huis binnenkomt of het huis verlaat. Het is ook de plek waar je je jas of je schoenen uittrekt. Het eerste wat je nodig hebt is een kapstok en een schoenenrek. Ook een deurmat is handig. Zo voorkom je dat mensen met vieze schoenen binnenkomen waardoor je minder hoeft te stofzuigen. In de hal wil je vaak ook nog een blik op je uiterlijk werpen voordat je de deur uitgaat. Een spiegel is daarom ook handig. Een klein tafeltje waar je je sleutels op kunt leggen is ook een handig item in de hal.

De woonkamer

In de woonkamer heb je natuurlijk meubels nodig. Naast een bank en een eettafel zijn er nog een aantal andere producten die van je woonkamer een echt thuis maakt. Planten zorgen voor een frisse look. Ook gordijnen maken je woonkamer een stuk gezelliger en houden de warmte binnen in de winter. Een televisie is natuurlijk ook onmisbaar in je woonkamer. Ook een home cinema set is een van de top 10 producten die je nodig hebt in je nieuwe huis. Zo geniet je optimaal van films en andere tv-programma’s. Wil je je woonkamer knus en gezellig maken en houd je van lezen, zet dan een mooie grote boekenkast in je woonkamer.

De keuken

Het belangrijkste wat je in de keuken doet is eten bereiden. Zonder pannen lukt dit natuurlijk niet. Koop dus een in ieder geval een goede pannenset. Heb je geen vaatwasser, dan zijn een afdruiprek, een afwasborstel en een sponsje ook geen overbodige luxe. Ontbijt je graag met geroosterde boterhammen schaf dan ook een broodrooster aan. Een waterkoker is handig als je veel thee drinkt. Ook een bestekbak voor je bestek is iets wat je nodig hebt. Vergeet ook de theedoeken niet. Voldoende servies zoals glazen, kopjes en borden zijn handig voor als je vrienden of familie te eten krijgt. In een keuken hoort ook je vuilnisbak thuis. 

Badkamer

Om comfortabel te kunnen douchen in je badkamer is het handig om een douchegordijn of een douchescherm aan te schaffen als dit nog niet aanwezig is. Daarnaast heb je natuurlijk handdoeken nodig om jezelf te kunnen afdrogen. Ook een spiegel en een badkamermeubel heb je nodig, alhoewel deze onderdelen in sommige gevallen al aanwezig zijn in de badkamer.

Toilet

Ook op het toilet heb je een aantal dingen nodig. Allereerst natuurlijk een toiletpapierhouder en een toiletborstel. Ook een handdoek op de toilet kan handig zijn. Hangt er nog geen handdoekhaakje, dan zul je deze eerst moeten bevestigen. Ook een zeepdispenser mag niet ontbreken op het toilet.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?