Met nieuws van o.a.
partners

Snoeien met één druk op de knop

AssistCut

Voor het afknippen van dikke takken moet je vaak flink wat kracht zetten. Maar… vanaf nu niet meer! Tuinspecialist GARDENA introduceert snoeischaren op accu. Ze hebben een ingebouwde elektromotor en met één druk op de knop knip je de tak door.

Snoeiassistent
De AssistCut is een snoeischaar met geïntegreerde accu. Zodra een slimme sensor weerstand meet bij het snoeien, ondersteunt de schaar je met tot vijf keer extra vermogen door een ingebouwde elektromotor. De AssistCut maakt geen geluid, trilt niet en knipt met volle accu moeiteloos tot 1.400 dikke takken. Door het lichte gewicht (500 gram) en het ergonomische handvat ligt de schaar perfect in de hand, ongeacht of je links- of rechtshandig bent. Je kunt ‘m bovendien aanpassen aan je handgrootte. Na gebruik berg je de AssistCut veilig op dankzij een veiligheidsvergrendeling die je met één vinger inschakelt. Je laadt de accu op via een meegeleverde USB C-kabel.

Hoogsnoeiers
Het najaar is een prima moment om bomen en struiken te snoeien. En als de boom kaal is, heb je goed zicht op de takken. Voor het knippen van dikke takken diep in een struik of hoog in de boom heeft GARDENA de EasyCut en de HighCut ontworpen. Deze takkenscharen zijn voorzien van een Power for All-accu en takken (tot 28 mm) knip je eenvoudig door met één druk op de knop. Je hoeft daarbij geen eigen kracht te gebruiken. Met de accutakkenschaar EasyCut kun je tot een hoogte van 2,50 meter werken. Nog hoger? Gebruik dan de telescopische HighCut 250 of HighCut 360. Die hebben een bereik van respectievelijk 4,5 en 5,5 meter. Met een volle accu knip je tot 200 dikke takken. De messen zijn precisiegeslepen en na gebruik maak je ze eenvoudig en snel schoon dankzij de antikleeflaag. Met de kantelbare kop van de HighCut modellen heb je altijd vrij zicht op het werkgebied. Raakt een gesnoeide tak verstrikt in de boom? Je trekt ‘m met een speciale haak eenvoudig naar beneden. Na gebruik berg je de accuscharen ruimtebesparend op.

Power for All
De nieuwe EasyCut en HighCut takkenscharen werken op een krachtige 18V Power for All-accu. Die levert extra gemak op omdat je die kunt gebruiken op meer dan 70 verschillende 18V-producten van GARDENA en andere merken zoals Husqvarna en Bosch. Dat scheelt kosten en bespaart ruimte.

Tuinieren met korting
In oktober en november 2023 loopt er een voordeelactie waarbij je bij aanschaf 15% korting krijgt op Gardena gereedschappen (met  Power for All-accu) waaronder de nieuwe EasyCut en HighCut. De korting geldt ook op accuheggenscharen, accusnoeizagen en de accubladblazer. Je ontvangt de korting nadat je je aankoop hebt geregistreerd via www.refundactie.eu.

Verkoopinformatie
De AssistCut snoeischaar is verkrijgbaar voor € 111,99.
De EasyCut is verkrijgbaar voor € 152,49 (excl. accu en lader) en € 213,99 (incl. accu en lader).
De HighCut 250 is verkrijgbaar voor € 193,49 (excl. accu en lader) en € 254,49 (incl. accu en lader).
De HighCut 360 is verkrijgbaar voor € 213,99 (excl. accu en lader) en € 274,99 (incl. en lader).
Meer informatie op www.gardena.com.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?