Met nieuws van o.a.
partners

Little Greene’s ‘Intelligent’-verfafwerkingen zijn goed voor je huis, de planeet én zijn kindvriendelijk gecertificeerd

Het huis is een levendige plek waar veel activiteiten plaatsvinden en moet daarom bestand zijn tegen alle bedrijvigheid, drukte en stootjes van het gezinsleven. Voor de bescherming van de muren en het houtwerk wil je geen verf met schadelijke ingrediënten gebruiken. De ‘Intelligent’-verfafwerkingen van Little Greene zijn speciaal samengesteld om een ultieme kwaliteit, afwerking en kleurdiepte te bereiken en zijn tegelijkertijd volledig veilig te gebruiken in alle ruimtes van het huis.

De watergedragen afwerkingen van Little Greene omvatten de matte, krijtachtige ‘Absolute Matt Emulsion’, de sterke en afwasbare ‘Intelligent Matt Emulsion’, de uiterst veerkrachtige, laagglans ‘Intelligent Eggshell’, de hoogglans ‘Intelligent Gloss’, ‘Intelligent ASP’ (All Surface Primer), het duurzame en elegante ‘Intelligent Satinwood’ en de sneldrogende ‘Intelligent Floor Paint’. Al deze ‘Intelligent’-afwerkingen zijn gecertificeerd volgens EN 71-3:2019. Deze certificering, ook bekend als de ‘Toy Paint Regulations’, betekent dat de afwerkingen vrij zijn van alle gevaarlijke en giftige ingrediënten. Little Greene’s Intelligent Paints zijn niet alleen geschikt en veilig voor gebruik op muren, houtwerk en vloeren, ze kunnen ook veilig worden toegepast op kinderbedjes en houten speelgoed.

De ‘Intelligent’-afwerkingen zijn ontwikkeld om slijtage van een gezinshuis te weerstaan en zijn vijftien keer sterker dan gewone verf voor het huis. De finishes geven een prachtige kleurdiepte en zijn tegelijkertijd ongelooflijk duurzaam en praktisch. De uitstekende dekking zorgt ervoor dat er minder verflagen nodig zijn en de lange levensduur maakt dat er minder vaak opnieuw geverfd hoeft te worden. In feite zijn ze dus ook voordeliger.

De hoog gepigmenteerde ‘Intelligent’-verven zijn geschikt voor muren, plafonds, binnenhoutwerk en metaalwerk, inclusief radiatoren. Ze zijn verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene-verfkleurenpalet. Hierdoor kun je jouw favoriete verfkleuren gebruiken met het vertrouwen dat de afwerkingen veilig zijn voor kinderen en huisdieren.

Alle ‘Intelligent’-verven zijn volledig afwasbaar en dankzij de innovatieve samenstelling kunnen geverfde muren en houtwerk gemakkelijk schoongemaakt worden met een warm sopje en een pluisvrije doek of spons, zonder dat het vlekken in het verfoppervlak achterlaat. De ‘Intelligent’-afwerkingen zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden de perfecte, duurzame afwerking voor levendige ruimtes, zoals de keuken, gang, kinderkamer en het trappenhuis. De verf is geurarm en de kleurdiepte wordt bereikt met minimale verflagen, waardoor het gezinsleven zonder onderbreking door kan gaan. Omdat de afwerkingen op waterbasis zijn, kunnen kwasten eenvoudig met water worden uitgewassen. De ‘Intelligent’-verven zijn niet alleen veilig voor kinderen, maar bevatten ook geen toegevoegde VOS (Vluchtige Organische Stoffen), waardoor ze vrij zijn van schadelijke stoffen en daarmee veilig zijn voor het milieu.

De ‘Intelligent’-afwerkingen:

Absolute Matt Emulsion (3% glans)
Kies deze verf als je de mooiste, krijtachtige, matte afwerking op je muren en plafonds wilt.

Intelligent Matt Emulsion (5% glans)
Een matte afwerking, die slijtvast, sneldrogend en afwasbaar is. Ontwikkeld voor muren in ruimtes waar veel bedrijvigheid is, zoals in gangen, het trappenhuis, keukens en kinderkamers.

Intelligent Eggshell (15% glans)
Gebruik deze sneldrogende, slijtvaste, laagglans afwerking op al het binnenhoutwerk en/of muren in de spatzone of waar condensatie kan ontstaan.

Intelligent Satinwood (35% glans)
Een zeer sterke, onderhoudsarme zijdeglansafwerking, geschikt voor al het binnenhoutwerk, zoals schrijnwerk, plinten, deuren en kozijnen, keukenkastjes en houten meubelen.

Intelligent Gloss (80% glans)
Kies deze sterke en duurzame hoogglansverf in plaats van Intelligent Eggshell of Intelligent Satinwood als je de voorkeur geeft aan het extra contrast van een glanzende afwerking.

Intelligent Floor Paint (35% glans)
Deze revolutionaire, sneldrogende verf is speciaal ontwikkeld voor houten en betonnen vloeren. Gemakkelijk aan te brengen en, in tegenstelling tot alternatieve vloerverven, is deze verf geurarm en droog binnen vier uur. De verf is uitzonderlijk duurzaam en heeft een geraffineerde glans van 30-40% en is gemakkelijk te reinigen.

Intelligent ASP (All Surface Primer)
Te gebruiken als primer op alle houtsoorten, metaal en de meeste bouwplastics, inclusief vinyl kozijnen en deuren.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?