Met nieuws van o.a.
partners

Duurzaam genieten van gezelligheid en warmte

warmtekussen

Fluweelzacht, ontworpen in modern grijs en – het belangrijkste – de boven- en onderkant zijn gemaakt van 80 – 100% gerecycled materiaal. Met de nieuwe Beurer “Green Planet” serie, die bestaat uit een warmtekussen, een verwarmde bovendeken en een verwarmde onderdeken, kun je nu nog duurzamer genieten.

De bescherming van ons milieu en het behoud van hulpbronnen behoren tot de grootste uitdagingen van onze tijd. Een mijlpaal in de duurzaamheidsdoelstellingen van Beurer is het ontwikkelen van duurzame producten die gemaakt zijn van duurzame materialen met een optimale CO2-voetafdruk, die uiteindelijk gerecycled of hergebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn alle behuizingen van de handschakelaars gemaakt van tot 50% gerecycled plastic. De verpakking is compacter en gemaakt van 100% gerecycled karton.

De HK 123 XXL Cosy Grey Green Planet warmtekussen, welke hierboven is weergegeven, is van groot formaat met donzig oppervlak, gemaakt van 100% gerecycled materiaal en heeft zes temperatuurstanden, elektronische temperatuurregeling en automatische uitschakeling na 90 minuten voor veiligheid.

Koude dagen en nachten behoren tot het verleden met de HD 75 Nordic Grey Green Planet verwarmde deken. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal samen met zes temperatuurstanden vindt iedereen zijn eigen warmteniveau. Bij gebruik op niveau 1 en 2 werkt het product bovendien in de Eco-modus en verbruikt het minder energie.

Het derde hoogtepunt uit de nieuwe serie is de UB 60 Green Planet verwarmde onderdeken. Deze levert gewenste warmte precies waar dat het beste is. De boven- en onderlaag zijn gemaakt van 80% gerecycled zacht fleece. De UB 60 Green Planet heeft een automatische uitschakelfunctie na 12 uur en het Beurer veiligheidssysteem zorgt voor gemoedsrust, zelfs terwijl je slaapt.

Prijs (adviesprijs) 

HK 123 XXL Cosy Grey: €43,99

HD 75 Nordic Grey: €104,99

UB 60: €89,99

Beschikbaar vanaf 1 november 2023.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?