Met nieuws van o.a.
partners

Studio URF&OGEL verrast met speelse huis- en familieportretten

huisportret

Huizen spelen vaak een prominente rol in ons leven. We delen er lief en leed. Zo heeft het huis waar je bent opgegroeid vaak een sentimentele betekenis. Maar ook het eerste huis dat je zelf gekocht hebt of waar je ten huwelijk bent gevraagd heeft een speciaal plekje in je hart. Reden voor Studio URF&OGEL om hier een speciale collectie portretten aan te wijden.

Wil je graag een mooie herinnering aan je geboortehuis, je trouwlocatie of oude school? Met een huisportret van Studio URF&OGEL leg jij jouw favoriete huis op verrassende wijze vast.

Stijlvol huisportret 
Volgens Cindy Terpsma-de Schepper, eigenaresse van Studio URF&OGEL verdient je (t)huis een mooie illustratie. Het is dé plek waar je verjaardagen viert, de kinderen ziet opgroeien en je veilig en geborgen voelt. Het is dan ook een waardevol om dit te laten vereeuwigen op papier. Naast dat een huisportret perfect tot zijn recht komt in een hal of woonkamer, is het ook een origineel cadeau. Voor als je dochter op kamers gaat, de buren gaan verhuizen, een collega met pensioen gaat of als een vriendin gaat trouwen. Aan de hand van een foto kan Cindy van elk gebouw een bijzonder huisportret maken. Een persoonlijke én waardevolle illustratie!

Familieportret met een knipoog
Naast huisportretten maakt Cindy familieportretten. Foto’s met dichte ogen of een ongemakkelijke lach zijn verleden tijd, want op deze gepersonaliseerde portretten komt iedereen goed uit de verf. Ze zijn een absolute hit en een originele manier om je als gezin te laten vereeuwigen. Via de website stel je de illustratie samen aan de hand van kenmerken zoals; het geslacht, de haarkleur, het kapsel en de kleding. Een familieportret op papier staat goed als blikvanger in de woon- of slaapkamer. Maar wat dacht je van een portret op een kaart, button of als naambord bij de voordeur?!

Familieportret van top tot teen
Nieuw zijn de full-body portretten waarop je van top tot teen in beeld komt. Je kiest de kleur van de ogen, de haarkleur en vorm van het kapsel, wel of geen bril en welke kleding en schoenen de persoon draagt. Het uitzoeken van karakteristieke eigenschappen van de mensen op het portret is hartstikke leuk om te doen. Natuurlijk mogen de huisdieren niet ontbreken. Die voeg je ook met een druk op de knop eenvoudig toe. Na het bestellen volgt een proefdruk per mail die je moet accorderen, zodat het eindresultaat altijd naar wens is.

Over Studio URF&OGEL
Cindy Terpsma-de Schepper, het creatieve brein achter de ontwerpen, maakt illustraties van huizen, families en huisdieren en gebruikt deze tekeningen voor oneindig veel leuke toepassingen. Binnen de ontwerpen staan vrolijkheid, heldere kleuren en speelsheid voorop. Naast de huis- en full-body portretten zijn de Zeeuws meisje illustraties nieuw in het assortiment. Dit karakter vind je terug op o.a. wenskaarten, stickers, geboortekaartjes en buttons. Iedereen die op zoek is naar een origineel cadeau, zit bij Studio URF&OGEL meer dan goed. Bekijk de collectie op www.studiourfenogel.nl

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?