Met nieuws van o.a.
partners

LVNG, één geur voor je Personal & Home Care producten

LVNG

Gisteren werd een nieuw Nederlands lifestyle merk gelanceerd: LVNG. Een duurzaam merk voor Personal & Home Care producten. De basis voor dit unieke merk is eenheid in geur. Weg met de overprikkeling veroorzaakt door allerlei tegenstrijdige geuren. Jouw favoriete geur is verwerkt in je schoonmaak- én verzorgingsproducten. Het merk combineert natuurlijke verantwoorde producten met een minimalistisch design. Smells good & looking good! Creëer een harmonieuze sfeer in huis en maak kennis met de eerste geuren: Casablanca & Stockholm.

De kracht van eenvoud
De collectie bestaat op dit moment uit een Kitchen Set en Hand Set. De Kitchen Set bevat een keukenreiniger (450ml), afwasmiddel (270ml) en handzeep (270ml). Perfect voor de eenvoudige en ontvettende dagelijkse reiniging van je keuken, vaat én handen. De set is minimalistisch vormgegeven, met bijpassend plateau, dat niet misstaat op je keukenblad. Prijs: € 69,-

De Hand Set in hetzelfde design, bestaat uit een handzeep (270ml), handcrème (270ml) en een bijpassend plateau. De handzeep is voor de liefhebbers ook los verkrijgbaar.
Prijs:€ 59,-

Geuren
Op dit moment bestaat de collectie uit twee bijzondere, unieke en krachtige geuren. CASABLANCA is een warme, zwoele geur. Met verfijnde noten van saffraan en cederhout en een zoete twist. Gevarieerd en bruisend, net als de Marokkaanse wereldstad. STOCKHOLM is een lichte, pure geur. Clean en subtiel. Een mix van hout- en muskusnoten en de frisheid van citrus. De rust en eenvoud van Zweden in huis.

Goed voor mens en natuur
LVNG heeft oog voor mens én natuur. De producten zijn daarom op verantwoorde wijze gerealiseerd. Zo is de collectie 100% vegan; vrij van microplastics, parabenen, kleurstoffen en harde chemicaliën en biologisch afbreekbaar. De flessen zijn gemaakt van suikerriet en volledig recyclebaar. Binnenkort zijn er ook refills verkrijgbaar. En zelfs het plateau is biodegradeerbaar en gemaakt van plantaardige grondstoffen; een mix van hennep met maiszetmeel. Allemaal voor de beste reiniging én een minimale impact op het milieu.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?