Met nieuws van o.a.
partners

Sony introduceert de HT-AX7: een mobiel theatersysteem voor een ruimtelijk geluid in elke ruimte

draagbaar theatersysteem Sony

Sony introduceert de HT-AX7: een draagbaar theatersysteem dat overal in huis en onderweg zorgt voor een nieuwe manier van entertainment. Geniet van een meeslepend en kamervullend geluid door simpelweg de drie luidsprekers om je heen te plaatsen. Of het nu in de woonkamer, slaapkamers, op het balkon of in andere gewenste ruimtes is, je kan altijd en overal genieten van een meeslepende audio-ervaring. Neem de HT-AX7 mee op reis of naar de camping, en geniet waar je maar wil van een bioscoop ervaring met het perfecte geluid. De HT-AX7 biedt overal ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Overal bioscoopgeluid 

Ervaar een echte surround sound-ervaring met de 360 Spatial Sound Mapping-technologie van Sony. De 360 Spatial Sound Mapping-technologie creëert meerdere fantoomluidsprekers vooraan, achteraan en bovenaan, waardoor je wordt omgeven door ruimtelijk geluid. Creëer een surround sound-ervaring zoals in de bioscoop door simpelweg drie luidsprekers om je heen te plaatsen, zonder dat daar speciale installaties voor nodig zijn zoals het inbouwen van luidsprekers in het plafond. Een veelzijdig theater systeem dat meer biedt dan alleen het perfecte geluid thuis.

De HT-AX7 is ook uitgerust met Sony’s upmixer-algoritme dat stereo geluid kan omzetten in driedimensionaal surround-geluid. De upmixer analyseert geluid in real-time, scheidt individuele geluidsobjecten en herverdeelt ze om zo een meeslepende luisterervaring te creëren. Activeer het geluidsveldeffect om een surround sound-achtig effect te ervaren, zelfs met tweekanaalsbronnen zoals van streamingdiensten.

Rijk kamervullend geluid voor het dagelijks leven

Door de drie luidsprekers in de hoeken van de ruimte te plaatsen, kan de HT-AX7 kamervullend geluid produceren dat je dagelijkse activiteiten verbetert en leuker maakt, van huishoudelijk werk tot feestjes, en je favoriete muziek en content nog rijker maakt. Eenvoudig te installeren zonder speciale configuratie, plaats gewoon de luidsprekers en schakel het geluidsveldeffect uit voor een probleemloze ervaring. Dankzij de volledig draadloze connectiviteit kun je hem instellen zonder je zorgen te maken over ingewikkelde lay-outs.

Gemakkelijk draagbaar 

Met een batterijlevensduur tot 30 uur en draadloze connectiviteit via Bluetooth-technologie kan de HT-AX7 eenvoudig mee genomen worden naar elke kamer in huis en aan gesloten worden op de favoriete apparaten. In tegenstelling tot traditionele thuisbioscoopsystemen waarvoor men voor de tv moet zitten, kan met het draagbare ontwerp van de HT-AX7 content op een geheel nieuwe manier ervaren worden; op elk apparaat met Bluetooth.

Bovendien zijn er geen kabels die de inrichting van een kamer verstoren. Het slanke en veelzijdige ontwerp van de HT-AX7 past naadloos in elk interieur voor een stijlvolle en samenhangende look. De afneembare achterluidsprekers, met hun lichtgewicht ontwerp en draagbaarheid met één hand, kunnen gemakkelijk worden geplaatst waar je maar wilt.

Geen gedoe, veel plezier

De HT-AX7 is ook eenvoudig te installeren met de Sony Home Entertainment Connect app. Zodra je de app hebt gedownload, leidt de app je door de eerste instellingen en probleemoplossing, zodat er volledige controle is over het volume, het geluidsveld en nog veel meer, allemaal vanaf je smartphone.

Dankzij de Bluetooth-technologie sluit je de HT-AX7 naadloos aan op het apparaat en worden de draadloze achterluidsprekers automatisch gekoppeld aan het hoofdtoestel, zodat de luidsprekers in de kamer geplaatst kunnen worden, er hoeft enkel nog op play gedrukt te worden.

 Milieu in gedachten

De home-audioproducten van Sony zijn niet alleen ontworpen voor een uitstekende geluidservaring, maar ook met het milieu in gedachten. Sony streeft ernaar minder plastic te gebruiken in zijn producten en verpakkingen. De behuizing van de luidspreker is gemaakt van een materiaal van 100% gerecyclede PET-flesseniii en bevat gerecycled plasticiii. De individuele verpakking is voorzien van Sony’s eigen Original Blended Materialiv, dat is gemaakt van bamboe, suikerriet en gerecycled papier dat op de markt wordt ingezameld. Dankzij dit Original Blended Material hebben we het gebruik van plastic in onze verpakkingen kunnen elimineren.

Prijzen en beschikbaarheid

De HT-AX7 is verkrijgbaar vanaf augustus 2023 en kost ongeveer €550,-

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?