Met nieuws van o.a.
partners

Shokz introduceert OpenSwim Pro

OpenSwim Pro

Shokz, bekend om zijn innovatieve open-ear hoofdtelefoons met gepatenteerde bone conduction-technologie, kondigt de lancering aan van de OpenSwim Pro. Dit is de allereerste Bluetooth-sporthoofdtelefoon van het merk die tevens MP3-functionaliteit biedt, inclusief de geavanceerde bone conduction-technologie. De OpenSwim Pro is speciaal ontwikkeld voor atleten. Het is dé ultieme multisporthoofdtelefoon. De OpenSwim Pro kenmerkt zich door een open-ear design in een ultralicht frame, waarmee je met kristalheldere geluidskwaliteit naar je favoriete muziek kunt luisteren tijdens het zwemmen,  maar ook comfortabel audio kunt streamen terwijl je hardloopt of fietst.

De OpenSwim Pro beschikt over een flexibel frame vervaardigd uit een nikkel-titaniumlegering en afgewerkt met zacht aanvoelend siliconenmateriaal. Het kenmerkende biofit design zorgt voor een veilige pasvorm, ideaal voor gebruik in combinatie met een badmuts en zwembril. Deze veelzijdige hoofdtelefoon is niet alleen te gebruiken tijdens het zwemmen; het model is ook perfect voor het communiceren met je collega’s of te bellen met je familie en vrienden. Een multifunctioneel product. Tijdens de communicatie blijf je bewust van je omgeving, terwijl je gemotiveerd blijft tijdens elke training. Eenvoudig schakelen tussen Bluetooth-streaming en luisteren via MP3 is mogelijk met slechts een simpele druk op een knop of via de Shokz-app.

Luisterplezier onder water
Het design van de OpenSwim Pro is voorzien van Shokz’s PremiumPitch 2.0+, waarmee het helder geluid, een krachtig volume en rijke bas produceert. Om ervoor te zorgen dat de geluidskwaliteit aan alle behoeften voldoet, biedt de hoofdtelefoon drie EQ-modi: de zwemmodus, de vocale boostermodus en de standaardmodus. Deze modi zijn niet alleen geschikt voor het luisteren naar muziek, maar ook voor het voeren van telefoongesprekken. Met twee microfoons en geavanceerde ruis- en echo-onderdrukking ben je verzekerd van kristalhelder geluid.

De OpenSwim Pro is IP68-geclassificeerd, wat betekent dat gebruikers hun hoofdtelefoon tot wel 2 uur lang, 2 meter onder water kunnen gebruiken. Daarnaast biedt de hoofdtelefoon een batterijduur van maximaal 9 uur en beschikt het over een snellaadfunctie. Naadloos schakelen tussen verschillende apparaten wordt mogelijk gemaakt door multipoint pairing, terwijl Bluetooth v5.3 zorgt voor een snelle en stabiele verbinding.

OpenSwim Pro-functies:
– IP68-waterdichtheid biedt zwemmers tot 2 uur gebruik, 2 meter onder water.
– Dankzij Bluetooth en de MP3-voorziening kunnen fitnessliefhebbers de OpenSwim Pro altijd en overal gebruiken.
– Door het kenmerkende open-ear ontwerp van Shokz weet je steeds wat er in je omgeving gebeurt en heb je verbinding waar je je ook bevindt.
– De ergonomische constructie zorgt de hele dag voor draagcomfort en een veilige pasvorm, zodat de hoofdtelefoon ook tijdens zware inspanningen op zijn plaats blijft.
– Uitgerust met PremiumPitchTM 2.0+, dat zorgt voor een helder geluid, een krachtig volume en diepe bastonen.
– De batterijduur van 9 uur en de snellaadfunctie staan ervoor garant dat gebruikers nooit een work-out hoeven af te werken zonder hun muziek.
– De mogelijkheden voor afspeellijsten zijn eindeloos dankzij 32 GB MP3-geheugen, waardoor gebruikers tot wel 8000 nummers kunnen opslaan.
– Wordt geleverd met 2 microfoons die het gebruik van ruis- en echo-onderdrukking mogelijk maken, wat zorgt voor storingsvrije gesprekken.
– Luisteraars ondervinden een meer gepersonaliseerde luisterervaring door gebruik te maken van de Shokz-app waarmee ze hun favoriete EQ-instelling kunnen selecteren, inclusief standaardmodus, vocalice booster-modus en zwemmodus.

De Shokz OpenSwim Pro is verkrijgbaar vanaf juni 2024 voor € 199,00 via www.shokz.com en via geselecteerde retailers.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?