Met nieuws van o.a.
partners

REAL BLUE TWS 2 past in elke zak

REAL BLUE TWS 2

De draadloze oordopjes uit de REAL BLUE TWS 2-reeks combineren optimaal draagcomfort, een lange batterijwerkduur en krachtig geluid met slimme touchbediening en trefzekere ruisonderdrukking op basis van active noise cancelling (ANC). Gebruikers kunnen met een simpele druk op een knop de transparantiemodus oproepen om al het omgevingsgeluid duidelijk te kunnen horen, zonder de noodzaak om de oordopjes uit te doen. Dit in combinatie met een batterijwerkduur van acht uur of meer dan 24 uur na opladen in de meegeleverde oplaadcase maakt de REAL BLUE TWS 2 tot een echte alleskunner.

Ongestoord van de rust genieten
De actieve ruisonderdrukking in de REAL BLUE TWS 2 zorgt met een simpele druk op de knop voor paradijselijke rust. Twee microfoons per oordopje filteren leggen nauwkeurig het omgevingsgeluid vast. Aan de hand van deze informatie genereert de REAL BLUE TWS 2 in real time een overeenkomstig compenserend geluid. Daarmee wordt het harde, zenuwslopende getik van toetsenborden van collega’s op kantoor gereduceerd tot een zacht gefluister. Dat geldt ook voor het monotone gedreun van de aandrijving van bussen, treinen en vliegtuigen. Daarmee komt het natuurgetrouwe en krachtige geluid van de REAL BLUE TWS 2 optimaal uit de verf. Gebruikers kunnen deze functie ook inschakelen om simpelweg van weldadige rust te genieten.

Volledige transparantie met een druk op een knop
In de transparantiemodus wordt de functie voor ruisonderdrukking als het ware omgedraaid. Omgevingsgeluiden worden naar het oor doorgeleid, zodat bijvoorbeeld omroepberichten op het vliegveld of in het treinstation goed verstaanbaar zijn. Zo goed zelfs dat het lijkt alsof er geen siliconen oordopjes in de gehoorgang aanwezig zijn.

Alles onder controle
Gebruikers kunnen via de aanraakgevoelige sensoren op de oordopjes de weergave (afspelen/pauzeren/vorige of volgende track) en het volume bedienen, telefoontjes aannemen, ANC en de transparantiemodus activeren en een spraakassistent oproepen. De gratis Teufel Headphones app voor iOS en Android biedt toegang tot een equalizer en aanvullende instellingen.

Een perfecte pasvorm
Bij in-ears speelt de pasvorm een dubbel zo belangrijke rol. Ten eerste zorgt die ervoor dat de oordopjes stevig doch comfortabel in het oor zitten. Ten tweede vormt de pasvorm een integraal onderdeel van het geluidsconcept. De dynamiek en kracht van de REAL BLUE TWS 2 komen pas volledig tot hun recht als de gehoorgang goed door de oordopjes wordt afgesloten. Het loont daarom zeer de moeite om verschillende maten van de eartips uit te proberen, evenals verschillende maten voor elk oor. De REAL BLUE TWS 2 wordt geleverd met vijf paar eartips van superzacht antibacterieel silicoon in de maten XS tot en met XL.

Niet te stoppen
Als de batterijen in de oordopjes volledig zijn opgeladen bieden ze ongeveer zes uur luisterplezier als de functie voor ruisonderdrukking is geactiveerd. Vervolgens moeten ze in de oplaadcase worden bijgeladen. Zonder ANC bedraagt de speelduur acht uur. De oplaadcase kan de in-ears twee keer volledig opladen. Dit draagt bij aan een totale speelduur van meer dan 18 uur en zelfs 24 uur zonder ANC. Als de batterijen van de oordopjes leeg zijn, kunnen ze in slechts 20 minuten genoeg stroom bijtanken voor een extra werkduur van twee uur. Een volledige laadcyclus via de USB-C kabel neemt 120 minuten in beslag. Het laadniveau van de oplaadcase wordt door drie led’s aan de voorkant aangegeven.

Prijs en beschikbaarheid
De REAL BLUE TWS 2 is per direct voor 149,99 euro via www.teufelaudio.nl verkrijgbaar in de kleuren Pure White en Night Black. Naast vijf paar eartips worden een USB-A-naar-USB-C oplaadkabel meegeleverd. Net zoals bij alle in-ear koptelefoons van Teufel zullen binnenkort afzonderlijk een oplaadcase en linker- en rechteroordopjes los verkrijgbaar zijn als vervangingsonderdelen.

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?